היה למישהי תוצאות כאלו?מה עשיתן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני חודשיים בערך עשיתי בדיקת שתן והיה כתוב לי כי יש לי דלקת LEUCOCYTES - U STRIP 500, לא לקחתי אנטיביוטיקה , כי חשתי טוב ולא רציתי סתם לקחת כדורים.
    לפני שבועיים עשיתי בדיקות ובין היתר גם שתן, ושוב אותה התוצאה, הרופאה אמרה לי לקחת כדורים.
    שוב היום עשיתי ושוב את אותה התוצאה...
    אני מרגישה מצויין, אין תחושת צריבה ולא דחיפות יתרה.
    ואני גם רוצה למנוע בשלב הזה של ההריון להתחיל לקחת אנטי'
    מה דעתכן?
    האם למישהי זה היה?<??
6 תגובות
עמוד 1
  • היה לי אבל בגלל שלא ניקיתי כמו שצריך עם המגבון
    לא עשיתי בדיקה חוזרת כי חשוב מה התרבית אומרת...

התרבית שלילית?.
    אם את רוצה להמנע מאנטיביוטיקה ולטפל בדלקת אני ממליצה על מיץ חמוציות אבל ברמה של ליטר ביום...

זה מאוד עזר לי

• איך רשומה התרבית את יודעת???
    אני שותה חמוציות וגם אוכלת.
  • לדעתי כדאי לך לשאול את הרופא למה בעצם כדאי לך לקחת את האנטיביוטיקה ! כי אני לא בטוחה שאת יכולה להסתמך כאן על התשובות . אנחנו לא מכירות אותך ולא את ההריון שלך ובטח לא את הדלקת שיש לך ... אני בטוחה שיש סיבה הגיונית למה כדאי לך בהריון לקחת אנטיביוטיקה במקרה של דלקת בדרכי השתן .

מאיה.
  • יקירה- דלקת בשתן שאינה מטופלת עלולה להחמיר ולסכן אף את ההריון!!
    אני מעולם בחיי לא סבלתי מדלקת בשתן עד להריון הנוכחי (הריון שלישי ) ולא רק שלא היו שום תופעות שמצביעות על קיום הדלקת... גם אני הרגשתי מצויין ומיותר לומר שהאנטיביוטיקה שטופלתי בה הפכה אותי לסמרטוט למשך ימי הטיפול!!! אבל והאבל חשוב מאוד!! דלקת בשתן יכולה להחמיר ולנדוד עד לפתח הרחם ואת זה את מאוד אבל מאוד רוצה למנוע!!
    אני יכולה לומר לך שקיבלתי אוגמנטין (הכדורים החזקים ביותר..אם אני לא טועה זה 1000 או 850 מ"ג), ולא פעם אחת בהריון אלא פעמיים... אבל לרגע לא היססתי!!
    אני אומרת אם נבדקת פעם אחת והייה איזשהו ספק , נהדר שעשית בדיק שנייה אבל אם גם בשנייה ברור שיש לך דלקת התחילי טיפול ואל תדחי!
    רק בריאות ורפואה שלמה!! ולא לשכוח לחזור על בדיקת השתן שוב חודש לאחר נטילת התרופות!

• אני טופלתי פעמים באנטיביוטיקה בהריון, הייתה דלקת
    ללא סימפטומים בשני הפעמים. האנטיביוטיקה שמביאים במצב זה מותרת
    בהריון. וכמו שאמרו לך חובה לטפל.
    ליקוציטים מרמזים על דלקת אבל לא מוכיחים שיש לך.
    צריכה ליהיות לך בדיקת תרבית (תוצאות מתקבלות אחרי 3 ימים)
    קוראים לה urine culture כשיש דלקת יהיה ליד זה מספר,
    לי היה אלף בשתי הפעמים. המספר אומר את כמות המושבות שהצליחו
    לגדל מהחיידקים בשתן בשלושה ימים האלה.
    אם אין דלקת, אין חיידקים , לא מתפתח כלום במעבדה, והם רושמים
    שלילי או אין.
  • אני עם שירה בהחלט אני עד חודש חמישי ההיתי נוןסטופ על
    אנטיביוטיקה אם זה זינת או צפוראל או מקרודנטין ולבסוף רק אוגמנטין הצליח
    להרוג את החיידק אחרי 5 חודשים ואנטיביוטיקה דרך הווריד
    אסור לזלזל בזה זה יכול לגרום ללידה מוקדמת חס ושלום..
    ויותר מזה אמרו לי לקחת אוגמטין כדור ביום בתור טיפול מונע
    עד סוף ההריון שחס ושלום לא יחזור הדלקת
    אז עצה שלי אל תזלזליייי אם אמרו לך שזה לא יכול לפגוע תהיי בטוחה..
    שבזה שאת לא לוקחת זה מה שכן יכול לפגוע !!
    בהצלחה ורפואה שלמה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה