הפריה - ציבורי או פרטי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני חדשה ואוטוטו מתחילה טיפולי הפריה, אציין שאצלי הכל בסדר והבעיה אצל בעלי.
    רציתי לשאול מה ההבדל בין פרטי לבי״ח ציבורי הרי התהליך הוא אותו תהליך ולמרות זאת בפרטי זה עולה הרבה יותר...איפה כדאי?
    אם עש למישהי להמליץ על בי״ח טוב אשמח, שמעתי שתל השומר גם טובים לא?
    אשמח לתשובות!!
13 תגובות
עמוד 1
  • אני טופלתי דרך קופ"ח מאוחדת באסותא רמת החייל..

את יכולה לקבל תנאים של פרטי , בציבורי.. תלוי איזה ביטוחים יש לך בקופ"ח ומה ההסכמים של הקופ"ח שלך עם אסותא (שנחשבת להכי טובה)

• זוהר מאמי איך קראת לילדה ??

/]
  • מאור - יש לי בן :)))

• אני טופלתי באסף הרופא
    וממש ממליצה
  • אוי סליחה
  • שם יפה זוהר
  • זוהר, מי היה הרופא שלך? ממליצה?
  • היי בנות,
    תודה לכולן על התגובות.
    מישהי מכירה אולי את פרופסור פרחי? כי הוא הרופא שלי והציע לנו את הטיפולים באסותא אבל זה ממש יקר 2400 שח!! שמעתי עליו דברים טובים
    אבל עדיין בהתלבטות.... מה לעשות?
  • היי שירלי,

אני היתי אצל פרחי, הוא מגזים לחלוטין, הוא לוקח 1800 ש"ח על טיפול אצלו, לגבי הכסף של אסותא את מסתדרת עם הקופ"ח (אני מבינה שאת בכללית) וזה עולה לך 600 ש"ח על שאיבה + החזרה, ועל החזרות בלבד תשלמי 300 ש"ח בלבד.
    אני עזבתי את פרחי כי הוא נראה לי ממש יקר, והלכתי לאסותא ללא רופא ספציפי, ואני קובעת תור שם תמיד לאותו רופא (פרופ' זיידמן).
    אם תרצי עוד פרטים, אשמח לעזור...
  • תודה בנות :)

טופלתי אצל פרופ' שבח פרידלר , דרך קופ"ח מאוחדת..

כל הטיפולים היו באסותא רמת החייל , (גם שלב ההזרעות, השבחת הזרע וכו'..)

שילמתי על השאיבה וההחזרה 100 שקל בלבד!!

ממליצה על הרופא בחום!!! הוא מקסים, איכפתי, ויש לו אחות פשוט מדהימהה!!!

• זוהר מאמושש איזו חתימה מהממת!
  • תודה זוהר :)
  • אני טופלתי במחלקת IVF באיכילוב
    הכל דרך התחייבויות של קופת חולים מכבי
    לא שילמתי באיכילוב כלום!
    ממליצה על איכילוב !

שיהיה בהצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה