לא מובן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר שלום , אתמול בצעתי את העמסת סוכר כפי שכתבתי בפורום והתוצאה הייתה 170 הבוקר הלכתי למרפאת סכרת שם נתנו לי את המכשיר למדידת סוכר במהלך היום (לפני ארוחה , אחרי ארוחה), למשל אחרי א. בוקר הייתה לי תוצאה של 82 , אחרי ארוחת צהריים הייתה התוצאה 100 - זאת אומרת שהתוצאות במהלך היום כן היו טובות , האם יש לך הסבר למה הבדיקה לא יצאה תקינה והתוצאות היומית ברוך השם בסדר ? אז האם בכל זאת אני נחשבת סכרתית? תודה וסליחה על האורך.. תודה ;-)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כמו שכתבתי לך אתמול - העמסת סוכר של 50 גרם איננה בדיקה אבחנתית ולכן אי אפשר לקבוע האם יש לך סכרת או לא.
    כדי לקבוע ולאבחן האם את סכרתית או לא, צריך לעשות העמסת סוכר של 100 גרם - זו השיטה העדיפה.
    לחילופין אפשר לבצע מעקב סוכר אבל יומיים הם בהחלט לא מספיקים.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה