שלום שלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי להתייעץ איתכם אני ובעלי ממש לא מסתדרים לאחרונה ממש חתול שחור עבר בינינו אני מאמינה שהאי פוריות תורם למצב זה מביא יאוש בין היתר בנוסף לכל אנחנו גרים אצל ההורים שלו והמצב לא משהו אתם יודעים איך זה ! בקיצור עלה על הפרק יום ראשון לרבנות ואני באמת לא יודעת מה לעשות אני ממש אוהדת עצות הוא כבר לא מוכן לשמוע וזורק *** ואותו הדבר אין לי כוחות לשמוע ולראות אותו מה שמדכא אותי זה העובדה שלהביא תינוק יורד מהפרק בשל הריבים המתמשכים ובכלל אם זה יגמר אז זה יורד מהפרק עד הפעם הבאה וזה הכי מדכא אפילו לא העניין של להיות גרושה מדכא אותי ככה מאמינים לי? 
7 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שבעיית פוריות וקושי בהבאת ילדים לעולם יכולים לגרום קושי בזוגיות ותקופות טובות פחות , אבל חשוב מאוד לדבר ולהפתח אחד לשנייה ולא לשקוע בדאון אם את גב בשבילו והוא גב בשבילך לא משנה מה אתם תשארו יחד.
    ברגע שתבינו שהקושי שלכם הוא משותף התקופה הרעה תהפוך לתקופה טובה של ביחד ומן תחושת גורל משותף של הדדיות ושל חיזוק הקשר הזוגי והרמה אחד של השני...
    תנסו לדבר על זה ותשחררי קצת מעניין הפוריות תנסי קודם כל לתחזק את הזוגיות שלך לפני הכל אחרי שזה יהיה טוב הכל ילך יותר בקלות גם מבחינה פיזית אך בעיקר מבחינה נפשית
    רק בשורות טובות
  • אני גם חושבת שבעיית הפוריות גם מכניסה אתכם ללחץ. אבל, אני ממש לא בעד לפרק חבילה. תנסו לדבר, לצאת..., לקחת "חופש" מהניסיונות.
    אם לא הולך לדבר, אפשר להעזר ביעוץ זוגי. ואם המיקום מפריע לכם, תעברו.
    אהבתם פעם, בטוחה שהייתה סיבה לכך. תחפשו אותה!
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • היי חמודה, כמו שהבנות אמרו כבר כל עניין הפוריות מכניס הרבה מתח, גם לקשר, אני הייתי ממליצה מאד על טיפול זוגי, אני מבינה מזה שעדיין אין לכם ילדים שאתם בטח זוג צעיר וזה יותר מנורמלי לדעתי להיות במשבר בתחילת החיים המשותפים, אגב אני סולדת מהמשפט ש"מה זה אומר שמגיעים כל כך מהר בקשר לטיפול" הרבה יותר הגיוני בעיניי ללכת בשנים הראשונות כששני אנשים מתמזגים אחד לחיי השני. זו עצתי ואני ממש מקווה שתמצאו שפה משותפת ותתקרבו, בהצלחה וחיבוק ענקי

• גם אני חושבת שהקושי מכניס ללחץ
    אבל לפני הכל, זה המגורים שלכם אצל ההורים שלו.
    זה לא קל לגור אצל הורים, לא בשביל הזוגיות ולא בשביל שום דבר אחר
    (מדברת בתור אחת שגרה כולה חודש אצל ההורים בשל מעבר דירה והתחרפנה)
    אתם זקוקים לפרטיות שלכם, זקוקים לשקט ואינטימיות.
    אפילו שרבים זה אף פעם לא כמו בדירה שלכם, עם השקט והרוגע.

בכל אופן, אם אתם נאלצים לגור שם (ואפשר לתת מיליון סיבות למה)
    חשוב שלפחות יהיה לכם את הפינה השקטה שלכם לעצמכם.
    ולאו דווקא בבית, אפילו ביציאה משותפת פרטנית ורומנטית פעם בשבוע.
    העיקר לנשום קצת, להשתחרר.

אספר לך שגם אני עברתי תקופת משבר עם בעלי (כמה שהוא מקסים וכו'...)
    יש תקופות כאלה בחיים. וגם לנו לקח זמן להכנס עם הגדול שלי
    אבל תמיד כשהחלטנו לעצור את המרתון לזוגיות שלנו פתאום הכל נראה טוב יותר
    אז החלטנו לה**** לעצמנו פעם בשבוע מינימום, לבית קפה, ספורט או סתם לנשום אויר
    מדברים משתפים צוחקים... ונקשרים. זה בדוק.

ואגב, תני לי לחזק אותך שאי פוריות זה לא קל, בתור אחת שעברה את זה אני יכולה לומר לך שזה מלחיץ מותח מתסכל ומייאש.
    אבל מה גם, שזה מקרב.
    כשבני הזוג לומדים לתמוך אחד בשנייה, להרגיע ולעודד, הקושי מקרב.
    יש לי חברה ש-6 שנים לא נכנסה להריון
    עברה טיפולים מה לא...
    וב"ה הצליחה עם שלישייה.
    היא מספרת לי כשהם נוכחו לדעת שהיא בהריון, החלק האחרון בפאזל הושלם.
    היא פתאום הרגישה כמה היא מעריכה את בעלה
    כמה זה קירב בניהם
    שבזכות הקושי והייאוש הם רק צמחו והתקרבו.
    זו דרך ארוכה זה בטוח, אבל תחשבי על זה...

תדברי עם בעלך שיחה אמיתית, ככה בכיף על כוס קפה בלי לחץ,
    תתנו הזדמנות אחד לשנייה, הזדמנות אמיתית.
    אני בטוחה שתצליחו!

חפרתי

• מסכימה עם הבנות בכל מילה.
  • בזוגיות לא תמיד הכל ורוד ויש שעולות לעתים שאלות בנוגע לביחד. זה טבעי ונכון וקיים אצל כולם, גם במשפחות הכי טובות. הדבר שבעצם משאיר זוגות יחד, הוא הרצון להיות יחד למרות הכל ולהתמודד עם הקשיים. הדרך הכי קלה ופשוטה היא לקום וללכת. מאידך אפשר להישאר ביחד ולעבור את המהמורות באומץ על מנת להשיג ביחד את שאיפותיכם שלשמן נישאתם. עמידה בקשיים הללו ביחד תבטיח זוגיות חזקה ומגובשת יותר. לכן חשוב מאד שתהיי חזקה ואל תתייאשי וזיכרי שהדרך לזוגיות טובה היא באמצעות התגברות על הקשיים ולא אחרת. מחזקת את ידייך ושולחת לך חיבוק מעצים

crazy woman!
  • בזוגיות לא תמיד הכל ורוד ויש שעולות לעתים שאלות בנוגע לביחד. זה טבעי ונכון וקיים אצל כולם, גם במשפחות הכי טובות. הדבר שבעצם משאיר זוגות יחד, הוא הרצון להיות יחד למרות הכל ולהתמודד עם הקשיים. הדרך הכי קלה ופשוטה היא לקום וללכת. מאידך אפשר להישאר ביחד ולעבור את המהמורות באומץ על מנת להשיג ביחד את שאיפותיכם שלשמן נישאתם. עמידה בקשיים הללו ביחד תבטיח זוגיות חזקה ומגובשת יותר. לכן חשוב מאד שתהיי חזקה ואל תתייאשי וזיכרי שהדרך לזוגיות טובה היא באמצעות התגברות על הקשיים ולא אחרת. מחזקת את ידייך ושולחת לך חיבוק מעצים

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה