חייבת קצת להשתפך ולשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל כך כל כךךךךךךךךךך קשה לי
    קשה לי בעבודה - תקופה לחוצה, עומס של העבודה, תחושה של חוסר הבנה מהבוסים - זה סיפור ארוך מדי בשביל להתחיל לפרט - אבל היום פשוט התמוטטתי במשרד והתחלתי לבכות (וכל מי שהיה במשרד באותו הרגע פשוט הסכים איתי וכל כך הבין אותי
23 תגובות
עמוד 1
  • סיווני מאמי, אני כ"כ מבינה אותך......
    פשוט קחי נשימה עמוקה והפסקה מהכל, תעשי משהו שעושה לך טוב (ולא עולה כסף), אמבטיית קצף, טיול בחוף הים, ריצה, תקחי סרט טוב בדי.וי.די, תאכלי הר פופקורן ושתזדיין הדיאטה
  • זהו שגם על מה אני לומדת נכנסתי לשביזות ומיליון מחשבות
    למה לא הלכתי ללמוד דולות, רציתי דולות, כל ההריון של נועם אמרתי שזה מה שאני אלך ללמוד
    ואז נתתי לפחד לעבוד בעבודה לא שגרתית להשתלט עלי

אוףףףףףףףףףף
  • באמת נשמע קשה מקווה שהחודשיים האלה יעברו לך הכי מהר ומאחלת לך בהצלחה

Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • מאמי כרגע את ניצבת בפני תקופה קשה וזה מעיק, מתסכל ומלחיץ
    אבל גם זה חלק מהחיים ואחרי התקופה הזו תבוא תקופה טובה ורגועה יותר, אני בטוחה בזה
    כרגע זה מכשול אחד גדול שצריך לצלוח ואחריו תהיה תקופת רגיעה...
    אני גם מבינה את התסכול מזה שכמעט ולא יהיה לך זמן לה**** לבנות
    אבל תזכרי שבשורה התחתונה כל מה שאת עושה, כולל הלימודים, את עושה למענן!
  • בובה תחשבי שזו רק תקופה קצרה והיא תעבור את תסיימי את הסטאז ואז תוכלי להיות עם הבנות
    אל תהיה שבוזה יהיה בסדר זה יעבור כל כך מהר
    בנתיים

• מאמי שלי בקשר ללימודים נכון שזאת תיהיה תקופה קשה ואפילו קשה מאוד , עבודה לימודים , סטאג׳.. אבל אני חייבת להגיד לך.. את אמא נהדרת! ובשום פנים ואופן שלא תחשבי אחרת! כל מה שאת עושה אם זה עבודה ולימודים זה למען עתיד ילדייך..ואני חייבת להגיד לך- אני מורידה בפנייך כובע- , אני מבטיחה אחרי שתסיימי את הסטאג את תהי גאה בעצמך ותרגישי ותוכלי לעבוד במה שאת כל כך אוהבת.
    בקשר למצב הכלכלי זה לא פשוט בכלל, את יודעת שבעלי היה אמור לקבל אתמול משכורת ולא קיבל וכל יום אומרים לו מחר.. אני כבר כמה ימים רבה איתו ובנתיים היו לי היום הורדות והתקשרו היום מהבנק. שגם ככה המשכורת שלו על הפנים

• זה באמת לא קל.

• חימושייייי שלי
    הכל זה לטובה
    בסוף תניבי רק פירות
    מחזקת ומחבקת בלי סוף

• יש תקופות מעפנות...
    מכירה...
    הייתה לי אחת לא מזמן
    הכל מתחרבש
    תזכרי שבסוף כל ירידה יש עלייה
    מה זה חודש לעומת חיים שלמים??
    מקווה שיעבור לך מהר
    ותנצלי את הזמן עם הבנות בסופש

• מאמוש המון
  • מאמי איך לא דיברת איתי על זה??!!!!
    אנחנו מדברות כמעט יום יום למה לא אמרת כלום

• קודם כל חשוב להתפרק גם...
    אני מזדהה עם מצבך. מצבי לא פחות גרוע (אני לא אפרט כרגע אלא אולי בהזדמנות אחרת)
    אבל אני כן יכולה לומר שכל דבר שאנחנו עושות למען העתיד הוא קשה אבל בסוף מתגמל.
    כל יום שעובר הוא יום פחות לסבול. אני סופרת את הימים עד שתיגמר תקופת הלחץ.
    אולי מישהו יכול לעזור לך לארוז? אחות? חברה?
    אפשר גם לארוז הכל ביומיים...
    ובנוגע לשאר הדברים... זה יסתדר בסוף!!!
    תנשכי את הלשון ויבוא יום ותצחקו על התקופה המשוגעת הזו

• סיוני.... זה לא פשוט בכלל....
    ממש אפשר לחוש בין השורות את המועקה שרובצת עלייך ..

אני מקווה שהתקופה תעבור מהר
    ושמעבר הדירה יהיה חלק (למה את עוברים?..)
    ובעניין הלימודים- את עושה משהו כדי לפתח את עצמך, בשביל עתיד טוב יותר, לך בפרט ולמשפחה בכלל.
    אין לזה כל קשר לתפקודך כאם (שהוא מדהים בעיני).
    אז תהיה תקופה שהילדות יראו אותך פחות. בסופו של דבר, זה רק יקרב אתכן עוד יותר ויגרום לכן להעריך אחת את השניה יותר.

אם את רוצה- אשמח לדבר בפייס...

נשיקות
  • בנות תודה רבה
    מספיק לי בעיקר לפרוק - זה כבר נותן הקלה
    תודה לאל יש לי את אמא שלי - עזרה עצומה שאין לתאר - כל יום עם הילדות ואבא שלי שמוצי אותן מהמעון ומהגן
    ובאריזות אמא שלי איתי לאורך כל הדרך
    רק שיהיו בריאים....

ענבל ממי הבום הזה של המועקה התחיל היום בבוקר - אמנם הכל מצטבר תקופת מה אבל הבוקר הזה שבר אותי.
    יעלי מהתחלה הדירה הנוכחית לא היתה הצלחה כזכור לך אז החלטנו לעבור ומצאנו דירה גדולה יותר קומה נמוכה מיקום טוב

יהיה בסדר - הרבה דפים חדשים נפתחים בחיי מקווה להצליח בכולם

ושוב תודה לכולן

• מאחלת לך שזה יעבור ככ מהר שלא תרגישי בכלל
    זו ירידה קטנה בשביל עלייה גדולה
    שיהיה לך בהצלחה ב״ה
  • מאמי, תסתכלי על חצי הכוס המלאה...
    הסטאז' רק חודש וחצי ולא שנתיים (כמוני)

• סיוני..

• בובי זה הכל לטובה.
    תקופה מאד קשה לפניך אבל היא תעבור.
    ואח"כ יהיה לך טוב וגם לבנות המדהימות שלך.
    אני כאן וכך גם הכתף שלי אם את צריכה לפרוק וכמובן הציצי שלי זמין לחיבוק ציצי רך נעים ומרגיע.
  • תמיד קשה לקרוא שעוברת על מישהו תקופה לא קלה, וחוסר אונים הזה כשיודעים שאין איך לעזור מעיק עוד יותר...
    שולחת לך חיבוקים ומאחלת שיעבור כמה שיותר מהר...

• מאמייייייי

• מאמי שלי יהיה בסדר זה חודש וחצי מאוד קשים לטובת חיים טובים יותר...

שולחת חיזוקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה