דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני לא יודעת מה לעשות אני כבר לא יכולה עם הכאב הזה של הצירים אומנם הם לא ממש סדירים אבל כל אחד שבא הורג אותי אני יודעת שיהיה לי לילה סיוט מהדימום של הבוקר עדיין יש גרורות בהפרשות.... ממש כואב לי ואני לא יודעת מה יכול להרגיע אותי אולי אם הגיע לבית חולים הפתיחה תיהיה יותר מ 2 ואז יוכלו לתת לי כבר משכח כאבים או אולי אפילו זירוז (אני בשבוע 39)
    מה לעשות??? לא יכולה עוד..
4 תגובות
עמוד 1
  • מאמי מה אני אגיד לך כמוך כמוני גם אני עם צירים לא סדירים פתיחה 1וחצי אבל שום דבר לא מתקדם
    נשאר לנו רק לסבול בשקט אבל אם הצירים ממש ממש כואבים לכי לבית חולים אולי משהו התקדם לכי לבדוק מה כבר יכול להיות

• מאמי אני בטוחה שאת כבר לפני לידה פעילה
    אם לא, אז אוטוטו.

צירים כאלה זה הסיפתח, בע"ה עוד קצת ואת חובקת את הבייבי.

לי סבתא עשתה בזמנו מסאג' בנקודת הצירים
    ממש איפה שכואב, זה עזר.
    גם מקלחת חמה.
    אולי טשטוש? למרות שלא כ"כ עזר לי.

ממתי נותנים לך שם אפידורל? אצלי בפתיחה 3 כבר ריחמו ונתנו.
    תבקשייי
    תגידי שכואב לך מאוד.

בהצלחה לידה קלה

• לדעתי, גשי לבי"ח אם עדיין לא הלכת זה הזמן...
    יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אם הצירים כואבים סעי לבית חולים
    אמילי שלי נולדה ללא זירוז עם צירים לא סדירים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה