היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך ערן השכן שלנו אומר? כל עוד את לא מקבלת כוויה מותר. מה הריוניות מתקלחות במים קרים? זה לא רציני.
מה זה כוויה העור טיפה אדום והעור חם מהמים
אני חופשי מתקלחת עם מים חמים ויוצאת כולי אדומה גם עכשיו וגם בהריון של יהונתן......אבל......אני לא ממלא אמבטיות אלה הזרם של הדוש עלי......
אני משתדלת לא להיסחף עם האדים והחום, כי אני יוצאת מעולפת אח"כ אבל בטח שלא קרירים, זה גרוע יותר. ככה שבין פושרים-לחמים זה אחלה
לא שמעתי מעולם על הגבלה של חום המים במקלחת
חחחח כוויה מסוכנת מהיותה כוויה, לא קשור להריון. כוויה זה שלפוחיות... מה זה כוויה. משהו שנשאר אדום וכואב. לא חושבת שאחרי שאת מתלקחת העור שלך כואב כאילו נשרפת בשמש.
מיצי מצחיקולה אני יודעת מה זה כוויה התכוונתי למושג כוויה גשאת מתקלחת ויוצאת אז לפעמים אני אומרת נשהו בנוסח מרוב שהמים חמים חטפתי כויה והכוונה לעור אדום בטח לא לשלפוחית
לכי תתקלחי כבר! מאוחר!!!
אףפעם לא שמעתי על זה . כשהייתי בהריון התקלחתי חופשי עם חם חם גם בקיץ .... אמנם היה יוצא עשן מממני אבל היה לי כיףףףף
אני התקלחתי עם מים ממש חמים! לא ידעתי שאסור יד חודש שמיני בערך