איזה דיכאון!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי בטוחה, לא במאה אחוזים, לא במאתיים, באלף אחוז, שבוקר אחרי המבחן אני עושה בדיקה ויוצאים שני פסים... אבל-התבדיתי!! אווווווף!! אז מה זה הכאבי ציצים האלה כבר שבועיים?!?!?!  אני כל כך מתוסכלה ומבואסה.... בננות, עדודכן בבקשה...
13 תגובות
עמוד 1
  • ושכחתי לציין בנוסף, שכבר ים זמן אנחנו מתכננים לנסוע שבוע הבא לחופש ועכשיו אני מפחדת שתבוא המכשפה...
  • תמרוש מתוקה!!

תיהיה חזקה .. אני מאחלת לך שחודש הבא זה החודש שלך !! בע״ה...

אני חושבת שחופשה תעזור לכם מאוד .. אחרי תקופה כל כך לחוצה ..

• הלוואי שעדיין מוקדם מדיי ולא תקבלי !

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • תמרוש מתוקה כל עוד שלא קיבלת לא להספיד כלום.
  • תמרוש, יקרה, כל עוד המכשושה לא הגיעה במלוא כיעורה אין מה להתעצב. ככל שהמכשושה מגיעה (שלא תדעי ממנה), מייד אחר כך מגיעה הזדמנות נוספת שיכולה להיות מוצלחת יותר בגלל החופשה. כאבי ציצים בד''כ מלמדים על שינויים הורמונליים בעקבות המחזור וגם בעקבות היריון. לפעמים המתנות הטובות ביותר הן אלה הלא צפויות. זה יקרה אהובה, אל תתייאשי עוד. אל תיכנעי למכשושה.

crazy woman!
  • ממוש שלי, קודם כל היה לך מבחן גדול ועמו אני בטוחה שהמון לחץ, אז תנשמי עמוק ואל תספידי כלום עדיין. לגבי הכאבים בציצים - אצלי זה קורה כל מחזור, מצד שני יש לי חברה שזה התחיל אצלה עוד לפני האיחור כשהייתה בהריון כך שאין לדעת. אני עדיין מציעה לך לעשות בדיקת דם (מתי היה המחזור)? ובכל מקרה - בהצלחה!!!

• הלחץ יכול לעקב קליטה ובגלל זה אומרים לנו כל הזמן להיות רגועות, מקווה בשבילך שלא תקבלי לפני החופשה לפחווות!!!! ובכלל!! :)))) בשורות טובות!!
  • תודה לכן בנות מקסימות שלי!! אוהבת אתכן!!
    בינתיים סגרנו באיזה צימר בצפון לשלישי עד חמישי, מקווה שעד אז הכל יהיה בסדר... אנחנו באמת מנסים להירגע אחרי תקופת הלחץ ההיסטרי שהייתה לנו... אני כבר באיחור של 17 יום, ככה שאני די סקפטית לגבי הריון, ובכל אופן יש לי תור לרופאה ביום שני הבא.. נראה מה יהיה עד אז... זהו, עכשיו נושמים אויר לפני תחילת הסמסטר הבא....

תודה לכן!!! עשיתן לי טוב על הלב!...

• 17 יום איחור

• מעיין עשיתי פעמיים, יצאו שליליות...
  • גם בדיקת דם??

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה