היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מותר להשאיר אותו בעריסה כשהוא מגהק? אני תמיד מרימה אותו כשהוא מגהק
9 תגובות
עמוד 1
זה רק רפלקס . אין צורך לעשות עם זה שום דבר ובטח לא חייבים להרים
גם ליהוא מגהק, הוא גיהק גם בבטן עוד כמה שלוקים מעבירים את זה
גיהוקים זה תקין לחלוטין גם הרבה אפצים זה קורה לכל התינוקות לא מזיק סתם מציק (לנו יותר מציק מלהם) אין מה לעשות וממש לא צריך להרים אם התינוק רגוע
אני השכבתי על הצד.. גם למקרה והם פולטים
זה טבעי ואין לך מה לדואג. את לא צריכה להרים אותו כל פעם.. מה שכן שאגם היתה יותר קטנה אחרי כל האכלה במידה ולא היתה עושה גרפס וגם לפעמים גם שעשתה גרפס היתי מגלגלת חיתול טטרה,משכיבה אותה על הצד שהכל יצא.
את לא צריכה להרים מאמי זה יותר מפריע לנו מאשר להם
מסכימה עם כולן גם הדסי היתה מגהקת מלאאא
אין שום בעיה להשאיר בעריסה הגיהוקים נובעים מ 2 דברים : או שקר לו ואת יכולה לבדוק את האף אם האף חם הכל טוב ובמקרה שלך אחרי אוכל זה סימן שהוא אכל יותר מידי . לפעמים גם אחרי גרפס הוא יכול לגהק
אצלי בבטן איתן היה מגהק המון איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
או שקר להם או שאכלו יותר מדי או אחרי פליטה. אני מניקה אותו איזה דקה וזה מסתדר .