אני בוכה פה מתסכול...צריכה עזרה בבקשה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הלכתי לקחת את עופרי מהמעון... אני רק נכנסת בדלת של הכיתה והדבר הראשון שהמטפלת אומרת לי: "היא לא ישנה דקה"
עופרי לא ישנה במעון, גם אם זה יום שלם עד 4...עושה טובה שהיא עוצמת עין לחצי שעה. רק פעם אחת קרה שהיא ישנה שעתיים רצוף. זה לא חזר על עצמו.
עופרי גם לא שותה במעון. בכלל. היא שתתה כל היום אולי 20 מ"ל מים. זהו! אוכלת, משחקת אבל לא שותה.
והיא כבר התייבשה לי לפני שבוע וחצי. וכבר עשו לה עירוי.
דיברתי עם המטפלת וסיפרתי לה הכל. אמרתי לה שתביא לה מים קרים! שתשים במקרר! שתתעקש שתשתה! שתושיב אותה עליה ותשקה אותה כמו שהיא נותנת לאחרים חלב!
ואין. היא פשוט לא שותה. המטפלת אומרת שהיא עושה הכל, אבל היא לא שותה. אני מתחילה לחשוב שעופרי מנסה להגיד לי שלא טוב לה שם. היא לא בוכה כשמביאים אותה. היא משחקת יפה. היום כשבאתי לקחת אותה היא אפילו הושיטה ידיים למטפלת. המקום נראה טוב. נקי. שקט. הילדים שמחים.
אבל אין מה לעשות. אם תינוק ממש בוכה במיטה- היא תנדנד אותו עד שירדם אבל עופרי לא בוכה, כי ב"ה היא לא תינוקת בכיינית. אז אותה לא מנדנדים. והיא פשוט לא ישנה.
לפני המעון היא הייתה ילדה כ"כ קלה ופשוטה! שמים בלול-נרדמת. נותנים בקבוק - שותה. הכל רגיל וכיף. ומאז הכל התהפך!!! אני חושבת שאני צריכה לעבור שלב עם המטפלת.כמה שהיא נחמדה והכל.. אני חושבת שביום ראשון אני אבהיר לה את העניינים טוב מאוד. אני אגיד לה שזה שעופרי לא בוכה לא אומר שהיא לא צריכה יחס. וגם אם היא לא בוכה היא אולי כן צריכה נדנודים וצריך להתעקש איתה. אני רוצה להגיד לה שמבחינתי שתהפוך את עופרי לפרוייקט. אין מצב שהיא לא מסיימת בקבוק ביום לפחות. שתתן לה מים קרים. שתשים לה קוביית קרח בפנים מצידי. שתשב איתה ותתן לה מים ותדחוף לה מלא. שתתן לה בכוס. לא איכפת לי מה!
אני בוכה פה מתסכול ואני לא יודעת מה אפשר לעשות
7 תגובות
עמוד 1
לעבור שלב עם המטפלת ולהגיד לה את דעתך ותסכולך לדעתי חשוב מאד . כמה שיש לה עוד ילדים לטפל בהם - היא הילדה שלך וזה מה שהכי חשוב )(אני מדברת בתור אמא ומטפלת)
תתעקשי ותדרשי לתת לה אך ורק מים קרים ומצידך שישפריצו לה בפה או שיתנו לה בכוס העיקר שתשתה .
לגבי השינה וואוו לא ישנה כל היום מוזר אולי תביאי לה משהו מהבית שיהיה מוכר ובכלל - ילד צריך לישון .. בשבילו!!! בשביל ההתפתחות שלו אז גם אם היא לא בוכה היא צריכה שירדימו אותה ... בכל דרך אפשרית . כשירדימו את כולם ואז אותה ככה שיהיה פחות לחץ ... לך יש שיטה בבית? חיתול, דיבור, חושך? תגידי למטפלת ...
שיהיה בהצלחהההה
לעבור שלב עם המטפלת ולהגיד לה את דעתך ותסכולך לדעתי חשוב מאד . כמה שיש לה עוד ילדים לטפל בהם - היא הילדה שלך וזה מה שהכי חשוב )(אני מדברת בתור אמא ומטפלת)
תתעקשי ותדרשי לתת לה אך ורק מים קרים ומצידך שישפריצו לה בפה או שיתנו לה בכוס העיקר שתשתה .
לגבי השינה וואוו לא ישנה כל היום מוזר אולי תביאי לה משהו מהבית שיהיה מוכר ובכלל - ילד צריך לישון .. בשבילו!!! בשביל ההתפתחות שלו אז גם אם היא לא בוכה היא צריכה שירדימו אותה ... בכל דרך אפשרית . כשירדימו את כולם ואז אותה ככה שיהיה פחות לחץ ... לך יש שיטה בבית? חיתול, דיבור, חושך? תגידי למטפלת ...
שיהיה בהצלחהההה
מיכלף יש לה חיתול בד מהבית שאיתו היא ישנה (או אמורה לישון כביכול) בבית היא ישנה כמובן בחושך, עם חיתול בד ומוצץ. וכשנופל לה המוצץ אנחנו מחזירים לה אותו. זהו. היא נרדמת לבד... בבית היא ישנה לפחות שעה פעמיים ביום. וזה לפחות! שם היא לא ישנה :(
נמאס לי שהיא מתייחסת אליה כאל עוד ילדה במעון..אמנם היא כן אבל כרגע היא דורשת קצת יותר יחס וקצת יותר טיפול מיוחד. אז שתשקיע. היא תינוקת לא רובוט :/
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
וואו מאמי אני כל כך מבינה את ההרגשה שלך, ממש עשה לי צביטה בלב לקרוא את מה שרשמת!! ילדים שקטים וטובים הם באמת אלה שפחות מתייחסים ונותנים להם תשומת לב לדעתי.. ממה שראיתי בכל מיני מעונים שביקרתי בהם.. בטח שלעבוןר שלב עם המטפלת!! להתחיל ללחוץ עליה בכל הכוח! אם היא לא שותה מים שיתנו לה מיץ.. היא חיייבבבבבבתתתת לשתות בכל מחיר!! אין דבר כזה יום מלא עד 4 ולא שותה כלום? המטפלת צריכה להיות קצת יותר יצירתית ולהתחיל לעשות כל מה שניתן כדי שהיא תשתה! לגבי השינה - יש ילדים שלא אוהבים לישון ליד מישהי שהיא לא אמא שלהם..גם אני הייתי כזו
וואי חחח סליחה על כל השגיאות אני כותבת ותוך כדי נלחמת עם ליעד שלא יקח את המקלדת חחחחחחחחחחחחח
עשה לי עצוב....
תגידי למטפלת את כל מה שיש לך להגיד, תבהירי לה הכל!
אני מסכימה עם הבנות.. את חייבת להבהיר למטפלת, היא חייבת לשתות.. לא יתכן שהיא תיהיה עד 4 במעון ולא תשתה בכלל שתקרר לה את המים כל הדבר העיקר שתסיים לפחות בקבוק! בקשר לשינה יכול להיות שהיא פשוט לא רגילה לישון במיטה לא שלה אז זה קצת מוזר לה, מה שמיכל הציעה זה רעיון טוב תביא לה משהו מהבית שיהיה לה מוכר... בהצלחה