פלפלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • את זוכרת מה המינון של הזנטק?
    אני לא זוכרת אם זה 0.3 או 0.9
    הפסקתי עם הנוטרמיגן כי הוא ממש סובל מגזים וכל היום צורח
    אני חוזרת לצימחית אני מעדיפה שיפלוט ולא יסבול בנוסף גם מכאבי בטן
    אולי אני ישלב לו זנטק עם הצימחית
    אני יתן לו לפני האוכל ולא אחרי ככה יש סיכוי שזה ישאר בקיבה וישפיע בהמשך

8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, את קופצת יותר מדי מסוג לסוג
  • מסיכמה עם שולי

• את המינון אני לא זוכרת... תרימי טלפון לקופת חולים תבקשי לדבר עם הרופאה.
    המצב האידאלי הוא לתת את הזנטק חצי שעה לפני הארוחה, לפעמים זה לא מתאפשר אז גם 20 דקות זה בסדר ( אפילו רבע שעה לפני).
    אני לא רופאה כמובן אבל את בטוחה שהסבל שלו זה מכאבי בטן וגזים? אצלי שניהם צרחו בגלל הריפלוקס עצמו שהחומצה עלתה למעלה ( לקטנציק היה כנראה גם כיב שהיה מאוד מציק לו) הנוטרמיגן אמור להיות ממש עדין לקיבה. האם הוא יותר רגוע עם הצמחית? אם את מחליטה על הצמחית תשקלי גם לעבות לו אותה.
    במקרים של רפלוקס קשה זה עניין של נסיון וטעייה. אני למשל עם הקטנציק הייתי ארוחה אחת ביממה, זו שלפני השינה, ממש מעבה (הוא היה שותה מפיטמת איקס) כי במהלך הלילה הוא פשוט היה סובל עוד יותר מכאבים ורק ככה הוא יכל לישון.
    בכול מקרה תעשי מה שנראה לך שהכי טוב לו, עם מה הוא הכי נינוח.
    קחי בחשבון שלוקח שבועיים בערך עד שהזנטק ממש משפיע. אני זוכרת שאחרי שבועיים הקטנציק מילד שהיה צורח 23 שעות ביממה הפך לילד נינוח שבקושי בוכה

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • שולי ועירית, כל סוג ניסינו שבוע וחצי מלבד הנוטרמיגן שהפסקנו לאחר יומיים וחצי קשים בימיוחד
    שהילד לא הפסיק ליצרוח ועדיין פלט.
    החלטתי לחזור לצימחית כי ניבדקת האפשרות שהוא רגיש לחלב..למרות שגםאותה הוא פולט אבל לפחות לא סובל מגזים ברמה כזו,
    יום ב׳ יש לנו בדיקות דם לברר אלרגיות ( הרופא עור אמר שהקרחות בראש כתוצאה מאלרגיה)
    הרופאה רוצה לשלוח אותנו לברור בבית חולים..
    בקשר לזנטק קיבלנו הוראה מהרופא לתת מיד לאחר האוכל והוא היה פולט את זה עם האוכל לכן לא היה טעם לתת תרופה ככה.
    עכשיו אני רוצה לישם את השיטה של פלפלת ולתת לפני הארוחה ולראות אם זה יעזור..
    אבל לפני זה אני חייבת לבדוק רגישות לחלב קודם
    כי אם הוא רגיש הוא ימשיך לפלוט והזנטק לא יעזור..
    אני נורא מתוסכלת מהמצב והרבה פעמים בוכה איתו יחד..

• אני רוצה להגיד לך שאני ממש מעריצה אותך על הסבלנות והכוח רצון,
    לנסות כל פעם משהו חדש

• תודה
  • אויש כואב הלב לשמוע כמה הקטנצ׳יק סובל ואת יחד איתו. אני כל כך מבינה אותך גם אני הייתי במצבך.
    תנסי לתת את הזנטק לפני האוכל עדיך כחצי שעה לפני האוכל.
    כמו שכתבתי לוקח לזה זמן עד שרואים תוצאות - כשבועיים. בנוסף תשקלי לעבות את התמל הצמחי
    שולחת מלא

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • היינו עכשיו במרפאה, מסתבר שהנחו אותי לא נכון לגבי הזנטק
    אז כרגע ממשיכים עם הצימחית וזנטק לפני הארוחה
    נחכה שבועיים ונקווה לטוב 
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה