סקר קטן לדעת איפה אני בדיוק עומדת D: - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה שבוע אתן וכמה עליתן עד עכשיו ??? ואם אתן לא בהריון אז כמה עליתן בהריון האחרון שלכן אן בכלל? טוב אני ממש דבה כבר אני עליתי עד עכשיו 10 קילו ונישאר לי עוד 7 שבועות אמא בסוף אני הולכת להיות בהמה!
18 תגובות
עמוד 1
לי הייתה סכרת הריון אז היה לי תפריט מאוזן. תפריט מאוד ממשביע ומלא ולא אכלתי הכל כמו שהיה רשום כי זה היה הרבה מידי, ועדין אכלתי והייתי שבעה. מעבר לזה עליתי כל ההריון 11 קילו, 2 קילו העלתי בחודשיים האחרונים שזה כאילו העליה הכי מאסיבית. לדעתי תלכי לדיאטנית בקופת חולים שלך ותבקשי שתרשום לך תפריט מאוזן להריון.הן מצליחות יופי.
ירדתי 12 בתחילת ההריון ואח״כ עליתי 6.. :)
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
12 ירדת? את רצינית?????????? אז את מינוס 6?????. למה רק אני דבהההההההההה
הי, גם לי הייתה סכרת הריון ומזל... אחרת הייתי משמינה המון! על מנת להתמודד עם הסכרת היה לי תפריט מאוזן ומעולה- הייתי צריכה לאכול כל שלוש שעות, לחם מחיטה מלאה, פחמימות במידה, ללא סוכר בכלל, המון מים וכדומה. אני מייעצת לך פשוט להגביל את עצמך ובאמת שווה להתייעץ עם דיאטנית. בהצלחה!!!
אני עליתי בהריון שלי 10 קילו ו3.5 מהם לא הצלחתי להוריד עדיין לא משנה מה רק הצרתי הקפים עם ספורט איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
בשלושת ההריונות שלי עליתי בערך 12 קילו
אני עליתי 13.5 קילו ונשאר עוד 1.5 להוריד
25 קילו של הנאות רצופות..
כשהייתי בהריון עליתי 30 קילו!!!הייתי עצומההההההההההההה!! לאחר משהו כמו 10 חודשים ירדתי את כל ה 30 ואחרי עוד איזה חודש ירדתי עוד מתחת למה שהייתי וחזרתי להיות מקל
ירדתי מהבחילות אבל כבר עליתי חצי ואי אפשר לדעת לאן אגיע עם הכמויות שאני אוכלת חחחח
ומה את מדברת, אני רואה את התמונה שלך פה- את רזונת!!!
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
העלייה בהריונות נעה בין 7-10 קילו. וחוזרת למשקל הרווקות , זה תלוי במבנה הגוף גם .
הריון ראשון 9 קילו הריון שני 16 קילו עכשיו בינתיים הורדתי 5, מקווה לרדת עוד 7-8 עד סוף ההריון.
עם תפריט מאוזן (ולא הרעבה) הכל אפשרי!
עכשיו עוד לא עליתי כלום. בהריון הקודם עליתי עשרים. עשר יצא בלידה. והגעתי בחזרה לתת משקל שלי תוך לא זוכרת כמה זמן, בין 7-8 חודשים.
התחלתי את ההריון בזמנו עם עודף משקל כך שעליתי רק 8-9 ק"ג בסך הכל רובם ירדו בסמוך ללידה, מאז אני ממשיכה לעבוד על עצמי (בעיקר בלרדוף אחרי אצנית המרתון שלי 555) ולרדת עוד.
בהריון הראשון ירדתי 12 קילו (והכל חזר חזרה בהנקה... מוזר אה?) ובהריון הנוכחי אני כבר מינוס 5.5 ממה שהתחלתי. זה טוב לי... אני מתחילה את ההריונות דבה ומסיימת דוגמנית פחות שתי מידות במכנסיים. אבל הבחילות הורגות אותי כל ההריון!!!
בהריון הראשון בסה"כ עליתי בין 12-13 ק"ג (לפחות רבע מהם בטוח עקב הבצקות שהיו בחודשים האחרונים) אחרי הלידה ירדו 10 ק"ג ותוך חודשיים ירדו ה-3 הנותרים וחזרתי לתת המשקל
הריון ראשון העלתי 13 קילו .
הבעיה היא שאחרי שירד חלק . העלתי הרבה בהנקה . ואחרי שנה הורדתי הכל והגעתי למשקל שלפני ההריון עכשיו אני במגמת עליה כי אני לא שומרת והקפאתי את המנוי במכון
נכון ליום שני האחרון עליתי 2 ק״ג אבל זה בעיקר שעד חודש שישי הייתי עם הקאות ובחילות...