היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ולא- אני לא בהריון!!!! (עדיין) פשוט מדי כמה ימים יש לי קצת זמן פנוי ואני תמיד אומרת- געגעתי אז באתי...
אז כמה עדכונים: נתחיל מהטוב: * התחלתי עבודה חדשה לפני חודשיים וקצת- וטוב לי שם! בכל בוקר המנהל היה עובר ואומר לכל פקידה במה היא מתמקדת היום, אחרי שבוע שנתן לי לעשות את כל הגביעה בסניף התאהבתי בתפקיד ובעדינות ״ השתלטתי״ חחחח אני עושה רק גבייה והזמן טס לי, וכיף עם האנשים ועכשיו החברה הכי טובה שלי באה לעבוד איתי- איזה תענוג!!!!
* הקטנטנים שלי (מסתבר שכבר לא כ״כ קטנים)- גורמים לי לכל כך הרבה אושר וגאווה- ההבנה שלהם, ההתפתחות 555555555, המתיקות- פשוט הכי שרופה עליהם בעולם!!!!!!!!!
עדכונים כואבים -סליחה מראש *אבא שלי (שוב) מאושפז- הוא חולה סכרת קרוב ל 30 שנה ובשנים האחרונות המצב שלו התדרדר- הוא מגיע למצבים של תת סוכר בדם (היפו), הראייה נפגעה, הכליות נהרסו, הלב בכלל התדרדר- עבר כבר 3 ניתוחים ו 10 צנתורים! אוף אני כל כך אוהבת אותו ומקווה שיקרה נס שיחזיר לאבא שלי את הבריאות ויחזור לעצמו לראות את הנכדים שלו גדלים.
* חמי נפטר. ככה פשוט. היה חולה במחלה ברמה הכי נמוכה, גילו מוקדם וטיפלו- הסרטן נסוג. חודשיים אחרי- התחיל להשתעל- התחלה של דלקת ריאות- הגיע לבית חולים, מערכת חיסונית לא מתפקדת מהטיפולים, חיידק, עוד כמה חיידקים, מוות קליני, החייאה, טיפול נמרץ- מורדם ומונשם חודש וחצי וזהו. מסר את נשמתו לבורא והוא בן 60 בלבד. כמה עצוב!!!
תודה למי שקראה וסליחה אם העצבתי- מקווה שתסלחו- זו הודעה אחרי כמה חודשים טובים וכרגע כשבעלי לא מתפקד- אין למי לחפור חוץ מלכן.
ושנייה לפני סיום- לא הייתי כאן הרבההה זמן אז בטוח יש מלא להתעדכן- בינתיים מזל טוב לכל מי שהתברכה בתינוק/ת חדשים או כאלו שבדרך עם הריון- שיהיה קליל ותקין.
11 תגובות
עמוד 1
מאמי
מאמי שמחה שכיף לך בעבודה שאבא ירגיש טוב במהרה
עינב לא ידעתי משתתפת בצערכם
קודם כל משתתפת בצערכם
התגעגענווווו
תודה בנות על החיזוקים והתגובות. וואי אני רואה את הכינויים ונזכרת בתקופה יפההההה שכל מה שעשיתי(אבל כל!) זה לאכול, לישון ולהיות בפורום התגעגעתי מלא ואיזה יופי של סרגלים
עינבי קודם כל התגעגעתי מלא!! דבר שני אני חייבת לדבר איתך.. שלחי לי הודעה בפייס אם את יכולה, זו טלי בייבי20 פשוט החלפתי כינוי
אויי בובה אני מצטערת לשמוע
שלום גם לך גברת התגעגעגעגעתי
הי בהצלחה בעבבודה החדשה וכייף למצוא משהו שטוב בו משתתפת בצערכם והחלמה מהירה לאביך ורק נחת מהקטנטנים..