שאלה לבנות שיש להן תמי4 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אפשר להכין תמל לעתי מהמים של תמי4 ?
    זה מורתח מספיק ? אני מקפידה להחליף סנן ומנורה כל בזמן לפי הזמן

12 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת אם זה מרתיח מספיק.
    אבל המון מביאים.

נכון משרד הבריאות ממליץ להרתיח איזה 5 דקות? אם אני לא טועה?
    אז יש גם שמביאות אחרי הרתחה בקומקום ששם זה לא רותח 5 דקות בכלל, רותח פחות מחצי דקה. (יש שיטה להרתיח בקומקום 5 דקות, אני מדברת על אלה שמרתיחות רגיל)
    ו....מעידים שהכל בסדר!

אבל, הם גם אומרים שם במשרד הבריאות, שעדיף מי ברז, על פני מים מסוננים.
    בגלל חומרים ספציפים שהם דווקא טובים לנו שיש במי ברז.
    זה משרד הבריאות אומר. לא אני. וכמו שאמרתי יש הרבה שמביאות לא מהברז ומדווחות שהכל בסדר.
  • 2 הבנות שלי גדלו ככה. לדעתי זה בסדר. יש כאלה שטוענים שזה לא מספיק מורתח אז הם לא משתמשים בזה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • לי יש והשתמשתי במורתח
    מגיל חודש ועד עכשיו
    הכל בסדר ברוך ה'

• תודה על המענה המהיר

• לליאם אני משתמשת מהתמי 4
    אני שמה רותחים בבקבוק שיתקררו ומשלבת עם הרותחים ומכינה לה סימילאק.
    לדעתי הם מגיעים לרתיחה של 90 ומשהו מעלות וזה דיי מספיק כדי שלא יחיו חיידקים.
    עם רז הייתי מרתיחה והולכת לפי הספרים.
    עם אופציית המיקס הייתי מחכה.

• אצל להב פחדתי אז נתתי מורתחים מהתמי 4 ואצל נועם השתחררתי ונתתי מיקס.

חברה אנחנו לא במדינות עולם 3 עם מים מהביוב, המים גם לברז מגיעים אחרי סינון, הסיכוי שיקרה משהו אפסי, אז עוד אחרי סינון של תמי 4?

• ההנחיה להרתיח היא גורפת בגלל איכות המים באזורים השונים, לרוב מן הסתם זה לא מסוכן בכלל
    אבל גם בימינו יש אנשים שחיים בתנאים שהם תת תנאים והמים לא מסוננים כמו שצריך גם בגלל מערכת הביוב המרכזית ובמקרה כזה כדי לא לבדוק בית-בית איפה יש מים טובים לשתיה ואיפה לא, ההנחיה הגורפת היא לתת מורתחים של X זמן בX מעלות

בקיצור לדעתי אין שום בעיה בתמי4
  • בהתחלה היה לי מתקן נביעות אז משם
    אחריי זה שנתי תמי 4 בגיל 3 חד ככה ומאז אהי עושה לבן מיקס
    הכל טובב .. כמו שסיון אמרה אנחנו לא מדינת עולם 3 ..

• אני הבנתי שלפי משרד הבריאות המים צריכים לרתוח לפחות שתי דק במאה מעלות.. ובתמי 4 אין את זה..
    יש לי תמי 4 בבית ואני מכינה ממנו את הסימילאק למרות שזה נוגד את ההנחייה ,אבל לא משתמשת במיקס

• אני בהחלט השתמשתי בתמי4 אבל מעולם לא במיקס.
    כמו נופרי, היה לי תמיד מים רותחים בטמרטורת החדר ואז הוספתי להם מעט מים רותחים לקבלת מים פושרים.

• כמו שאמרו כאן לפי הוראת משרד הבריאות המים צריכים להגיע ל100 מעלות ולרתוח לפחות שתי דקות ותמי 4 בפירוש לא עושים את זה, אני אישית לא מסתכנת בזה
  • אסור עד גיל שנה זה לא מסונן מספיק
    וגם במים מהברז שאת מרתיחה נשארת מעט אבנית
    שהיא בריאה לשיניים שאלתי רופאה כמה פעמים והיא תמיד אמרה
    לי להרתיח עד גיל שנה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה