כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום רב,
    אני בהריון ראשון כעת שהושג באמצעות איקקלומין בעקבות בעיה של שחלות פוליצסטיות
    אחד ממומחי הפיריון שביקרתי אצלו טרם ההריון טען שיהיה עליי לקחת הורמונים למעשה כל החיים בגלל שהמחזורים שלי לא סדירים. הוא אמר לי שאם ארצה להכנס להריון עליי לקחת איקקלומין ואם לא אז ליטול גלולות כאשר המטרה היא הסדרת המחזור.
    עליי לציין שאני בעלת היסטוריה משפחתית של סרטן השד (אמא, סבתא, דודה ובת דודה) אם כי בבדיקה גנטית לא נמצא הגן BRCA.
    שאלותיי הן כדלקמן:
    1. האם כשארצה להכנס להריון שני אצטרך ליטול איקקלומין
    2. האם באמת יהיה צורך בנטילת הורומונים לאורך כל החיים?
    3. האם נטילת הורמונים (גלולות) לא מגבירה את הסיכון לחלות בסרטן?
    תודה מראש,
    קרן
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. אם יהיו עדיין שחלות פוליציסטיות ומחזור לא סדיר, אז סיכוי גבוה שכןץ אם כי יש נשים אם שחלות פוליצסטיות שמצליחות להרות ספונטנית. שינוי אורח החיים לפעילות גופנית וירידה במשקל יכול מאוד לעזור
    2. גלולות הן טיפול חשוב מאוד כאשר יש שחלות פוליציסטיות וזו אכן ההמלצה
    3. לא

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה