שאלה בקשר להאכלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליהוא אכל 60 cc
    השכבנו בעריסה אחרי שנרגע עלי והוא היה חסר מנוחה
    לקחתי אותו ונתתי לו קצת לינוק
    הוא ינק ממש מעט ונרדם
    האם זה בסדר? זה לא יבלבל אותו מבחינת לקיחת הבקבוק? צאו מהנחה שרוב היום אני לבד איתו
    וההאכלות הן עלי...ואין מצב שהיא יונק ארוחה מלאה...
6 תגובות
עמוד 1
  • זה בסדר גמור, לא יבלבל
  • בסדר גמור...

• לדעתי לא, אני חושבת שהוא פשוט חיפש קצת נחמה וקרבה אלייך והשיג אותה בעזרת פעולת המציצה
    מציצה זה לא רק בשביל לאכול זה גם בשביל להרגע, בגלל זה מוצצים זה דבר טוב (עד שצריך לגמול מהם
  • לא יבלבל . לפי דעתי . וזו רק דעתי ! הייתי שומרת על ההנקות מידי פעם שלא ישכח איך יונקים וכשהוא יתחזק הייתי מנסה לעבור להנקה . כשיגיע למשקל טוב וגם ינק אפקטיבי בלי להתעייף .
  • ככה גם יואב
    יש ימים שמעדיף מטרנה וכשמסיים ועוד רעב משלימה לו ציצי
    מניחה שכשיגדל יתרגל לינוק יותר
    בהנחה שאת מעוניינת לשמר הנקה
    בהצלחה
  • טיפ - אם את מתכוונת לעבור להנקה מלאה בעתיד תני לו תמיד לסיים את הארוחה בציצי - ככה הוא יקשר את תחושת השובע לציצי ולא בקבוק ויאהב יותר ציצי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה