לאחרונה הבן שלי בן ה-9 וחצי חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחיל להתעורר כל לילה.אחרי שאני מביאה לו אוכל הוא נרגע אז החלטתי להוסיף לו דייסה לפני השינה כדי שיישבע . הבעיה היא שהוא לא אוהב את הדייסה וממש מסרב לאכול. למישהי קרה? אם כן מה עשיתן? אני מיואשת מהלילות ולא רוצה שיפתח הרגל לקום בלילה כי יש אוכל..
7 תגובות
עמוד 1
  • תנסי דייסה אחרת
    אולי וניל- בד"כ ילדים מאד אוהבים אותה.

• איזה דייסה את נותנת לו? אולי תנסי טעם אחר? בד"כ הדייסות של מטרנה מאד טעימות להם ואפילו יש מהם ריח טוב של וניל
  • ניסיתי את ה-8 דגנים. אנסה גםאת הוניל אבל נראה לי שהבעיה במרקם הסמיך ואולי הוא מתעצבן שזה לא עובר לו בבקבוק בכיף כמו המטרנה והוא צריך להתאמץ. אני שמה לו בפטמה רב שלבית של BFREE .יש משהו יותר רחב מזה ? שיזרום לו יותר בקלות?
  • תקני פטמת קרוס. אני לא חושבת שזה משנה של איזה חברה. לי יש אפילו פשוטות של אריסטוקרט וזה עובד יופי.

• טוב נו
    8 דגנים
    זה כמו שתתני לו סובין חחחח

אפילו תרחיבי את הפטמה אם צריך
    כי זה באמת סמיך

אגב אני תמיד מערבבת את הדייסה לפני בבקבוק
    ורק אז מוסיפה את המטרנה...

• שלי גם לא אהב את ה-8 דגנים אבל חולה על הוניל ועל הרימונים. בפטמה הרב שלבית של הבי פרי על השלוש טיפות. תני לו או 180 עם כפית וקצת או 240 עם 2 כפיות דייסה וגם אם הוא מתעורר בלילה אל תתני אוכל כי הוא יתרגל להאכלה בלילה
  • לי היתה אותה בעיה והבן שלי ממש אבל ממש לא אהב את הדיסה..
    אני עשיתי לו את הדיסה קודם כל לא עם מים אלה עם סימילק אבל חמים ונעים והוספתי חצי גרבר לבפנים והוא טרף את זה :)
    תנסי אני בטוחה שהוא יואהב וגם בבוקר הוא אוכל עם פירות דיסה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה