אמהות לתינוקות בני חודשיים פלוס... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אירה84, נסטיה... מי עוד? לא זוכרת מי עוד
13 תגובות
עמוד 1
  • אין לנו שיגרת יום

• תודה אירוש.... התכוונתי להתנהלות יום-יומית באופן כללי - מתי הפיצקית אוכלת, מה היא עושה בין הארוחות, כמה זמן בערך היא ישנה וכמה פעמים וכאלה...
  • ממה שאני זוכרת

קימה בסביבות 6:00 בבוקר- זה עד היום ככה

• אז זהו שאין לנו שעות קבועות
    מתי שנירדמת וזה לא להרבה זמן גג חצי שעה, ישנה ואז היא בטרמפולינה
    או בלול או בנדנדה או הכי הרבה על הידיים שלי חחחח
    אין הרבה מה לעשות בגיל שלהם קצת שרה לה מדברת
    ועוזבת אותה לבד נגיד במיטה עם המובייל היא אוהבת להתבוננן עליו...

• רק בימים אחרונים, ניקול בנתה לעצמה סוג של שיגרה שעוד תשתנה כמה פעמים :-) בנתיים זה כך:
    בבוקר היא מתעוררת, יחד עם אח שלה :-) סביבות 7 בבוקר. טיטול, אוכל, משחקים, זה נמשך שעה, שעה וחצי. עוד אוכל ולישון כבר סביבות 9. משהו כמו ב 12 היא מתעוררת, אוכלת והולכים לטייל. אחרי טיול של שעה, שעה וחצי חוזרים הביתה, אני עושה לה אמבטיה (בגלל שבערב אני עסוקה עם נתנאל, אני עושה לה אמבטיה בצהרים ולא לפני שנת לילה... יותר מאוחר אני איכשהו אעביר את זה לקראת שינה). אחרי אמבטיה עיסויים ואוכל. שעה כבר קרוב ל 3 והיא הולכת לישון. ב6-7 היא מתעוררת, אוכלת ומשחקת. ב9 בערב ארוחת לילה שנמשכת די הרבה זמן ולילה טוווווב
  • וכשאני אומרת שהיא משחקת, זה קצת במיטה מסתכלת על המובייל, קצת על הטרמפולינה, מסתכלת על הצעצועים, קצת על הספא לידי כשאני מקשקשת לה, קצת באוניברסיטה....
  • ותגידו, הילדודים או ילדודות רגועות? לא בוכות? כי עדן די מהר מתחילה ליילל ואני לפעמים כבר מתפסת על קירות כבר מנסיונות כושלים לנחש מה מפריע לה...
  • תלוי... אם היא ממש בוכה אז ישר ניגשת אליה..
    ואם היא מקשקשת עם מעט כעס אז לא רצה אליה מיד.

• 5:30 אני מתעוררת
    עד שמתארגנת לעבודה איילה מתעוררת לה (שעון ביולוגי יש לילדה הזו, כל יום בול ב6)

06:00 איילה מתעוררת, מטפלת בה, מביאה לה בקבוק

06:30 לוקחת אותה למטפלת (שהייתה המטפלת שלי גם שאני הכייי סומכת עליה בעולם)

16:15 חוזרת מהעבודה והולכת להביא את איילה שלי
    ואז...
    מטיילות, משחקות, אוכלות, עושות שופינג, מצטלמות, נהנות מהחיים היפים

18:30 איילה נכנסת לאמבטיה+שירים+ארוחת ערב

19:00 זמן שינה עד היום שלמחרת :)
    ב"ה על השיגרה הנפלאה!
    אין תלונות הכל דבשששש 55555!!!

• יש ימים ויש שעות שהיא בוכה המוווווווווון! אני מייד נותנת ציצי, מרימה, מחבקת...אבל כמו שאירה כתבה, אם היא מקשקשת בעצבים, אני לא מתערבת
  • טוב אני נדחפת למרות שליאם לא קטנה בהרבה וגם יש לי קצת ניסיון עם רז.
    בגיל חודשיים אין כל כך שגרה, ובכל זאת צריך לנסות ליצור להם אותה (או לפחות לנסות) חשוב שהם ידעו להבדיל בין היום ללילה.
    ביום צריך לשחק ולהיות ״עירניים״ יותר ובלילה צריך לישון יותר.
    אז מבחינת המשחקים בגיל הזה אין הרבה. אני שמה לליאם ספרון עם דמויות להסתכל עליו, קצת שירים, תולה לה בובות צבעוניות שהיא תסתכל, מדברת אליה, אולי עושה לה טיול קטן בעגלה אם לא חם מידיי ובעיקר נותנת לה הרבה חום ואהבה כי זה העיקר.
    בלילה אני מקפידה על טקס שינה- שכולל אמבטיה חמה ונעימה, אוכל ולישון..
    אמנם עדיין ליאם לא ישנה רצוף יותר מחצי שעה ( גם בלילה) אבל אני מניחה שזה יתאזן בסופו של דבר.
    אין שעות קבועות לכלום!! היא פיצית! היא ישנה כשהיא רוצה ואוכלת כשהיא רוצה..
    הטקס שינה נע בין השעה 8-11 בלילה. וזה בגלל שעדיין היא לא ישנה בלילה, כשהיא תתחיל לישון יותר  

• אצלי זה כמו אצל אירה אם זה ממש לא בכי אני לא מתייחסת מה ששכן לפעמים הוא משתעמם אז אני מעבירה אותו מקום או שיללה של שינה אז אני מנסה להרדים אותו וזה גג חצי שעה
    אצלנו זה טרומפולינה , אוניברסיטה קצת במיטה שלו ( אני מרגילה אותו כי עוד מעט אני מעיפה את העריסה ) ושם יש לו מובייל
    ב 5 ככה אני מקלחת אותו ואז זה התנחלות על הציצי איזה שעתיים
    ב8 הוא נרדם אבל ישן כל החילה כמובן מתעורר כל שעתיים שלוש
    אבל שוב זה גם לא על הסמן יד ימים יותר טובים ויש ימים שהוא ניג'ס
    קיצר עדיין אין שיגרה בגיל הזה

• דנה, עלה לי רעיון כרגע. מתי שעדן בוכה או.. נו..מתחילה להיות מעצבנת* חחחח זה כשהיא במקרה על הבטן?
    אם התשובה כן, אז כנסי לפה http://inbalshamir.com/content/shkiva_al_habeten
    אם התשובה לא, עדיין כנסי ותעשי. זה נחמד, בדוק, ונמצא יעיל בלי קשר.
    *נתון לפרשנות של דנה בלבד!!

**ט.ל.ח

*** ראה תחתית עמוד אתר זה לבירור משפטי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה