הריון זה כיף אדיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משהו שכתבתי פעם-

הריון זה כיף אדיר.
    זה מתחיל כמו על רכבת הרים - מלווה בבחילות "בוקר" שנמשכות לאורך כל היום
    ממשיך בקבלת סדר יום של תינוק, שגורם לך לתהות אם את מגדלת בתוכך תינוק או שמא הפכת לאחד
    את עייפה, רעבה, לאחר מכן שוב עייפה ובשאר הזמן את מתלבטת מה את יותר מבין השניים
    את קופאת במקום בכל פעם שאת נזכרת ששכחת לקרוא את הרכיבים של המאכל שהכנסת לפה
    ריחות אהובים ומוכרים התחלפו בריחות של חירייה, או כך לפחות הגוף שלך גורם לך לחשוב
    את נאלצת לאפסן את הסקיני האהוב ודוחסת את עצמך בתוך טייץ ובבית מתחילה לחבב את הבוקסרים של בעלך
    חצי תואר ברפואה כבר מאחורייך עם כמות הידע שאספת על הריון ולידה
    את מגלה שיער חדש במקומות שלא ציפית ו"נפרדת" מאיברים אחרים שתזכי לראות רק בעוד חודשים מספר
    הבטן שלך הופכת למוקד האטרקציה היחיד שמעניין אותך ולצערך גם את כל הסובבים, אנשים גם מתחילים להתבלבל בין בטנך התופחת לבין המנורה של אלאדין
    עליה בכמה מדרגות רצופות גורמת לך להרגיש כאילו צלחת אולימפיאדה, שלא נדבר על גילוח רגליים ומפשעות
    בזכות הקרסוליים שלך את נזכרת בנשכחות של איך פעם נראו הירכיים שלך!
    את מתחילה לתהות אם זה נכון שהאדם קרוב יותר לקוף מאשר לפיל ומתחילה לפחד שההריון יימשך שנתיים כמו אצל המוזכר לעיל.
    את מגיעה לרגע הנכסף, מקללת את כל מי שרק את יכולה, את בוכה, צוחקת, לפעמים גם שניהם ביחד ולבסוף את נפגשת עם הגורם שבזכותו עברת את כל אלה!
    את מתפלאת מיופי הבריאה ובו בזמן ממשיכה לקלל את מי שעשה לך את התפרים.
    אחרי שבוע את לפתע שוכחת את כל הנ"ל ותוהה מתי יתחיל הסבב מחדש
14 תגובות
עמוד 1
  • יוליה

מקסים מקסים מקסים
    קראתי בשקיקה כל מילה נהניתי מאוד והתחברתילכל מילה
    וכן גם צחקתי מאוד
    יפה מאוד
    אשרייך
  • לא הפסקנו לצחוק לרגע! כתוב בצורה נהדרת. וכמה נכון...

• כמה שאת צודקת
  • כמה שאת צודקת
  • חחחח יפההה
    אהבתי!

• איזה חמוד ומקסים!!!
  • כמה נכון
  • קבלי לייק!!!
  • חזק ביותר נכון ואמיתי
    יוליה כתבת מקסים!!!

• דווקא אני משוגעת על ההריונות שלי......ב"ה לא קשה לי בכלל חוץ מכמה שבועות בהתחלה ויש לי הרגשה מדהימה לאורך כול ההריון אני בהחלט מתגעגעת!
  • משום מה זה לא שלח את התגובה הקודמת שלי.....
    חחחחח אהבתי!!!!!
    לשמחתי הרבה אני יכולה לומר שאני לא מזדהה עם המון דברים שכתבת,
    אז לי באמת זה כיף אדיר ברוך השם:)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה