חישוב ביוץ וסיכוי להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעבר תמיד היה לי מחזור סדיר כמו שעון כל 28 יום, לאחרונה התחיל קצת בלאגן ואני כבר לא יודעת איך לחשב- היה לי ב21.8 ואז ב15.9 היה קצת כתמים ורדרדים ולמחרת ב- 16 התחיל מחזור רגיל, החודש ב11.10 היו כמה כתמים ורדרדים ואז כלום כרגיל למחרת קצת יותר כתמים ורדרדים והיום קצת יותר ובשעות הערב התחילו כאבי מחזור ודימום חלש יחסית, האם יש טעם לעשות בדיקת הריון? בנוסף הייתי רוצה לדעת מאיזה יום להתייחס לדימום כהיום הראשון של המחזור..?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כיוון שהווסת לא סדיר, יש אפשרות גם שהביוץ איננו סדיר
    הווסת מתחיל ביום הדימום עצמו, ולא בכתמים של לפני
    תמיד יש אפשרות לעשות בדיקת הריון, אם כי הסבירות שמדובר בהריון איננה גבוה, אך זה בוודאי לא מזיק

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה