ערב טוב -סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן מעשנות?
    כמה ביום?
    הבעל מעשן?
    כמה ביום?
    האם אתן מעשנות בבית?
    תודה לכל העונות
10 תגובות
עמוד 1
  • לא ולא (:
  • לא...
  • מעשנת, בעלי הפסיק לפני חודשיים וחצי.
    האמת שאני צריכה להפסיק אבל כיף לי...
  • הייתי מעשנת 7 שנים אבל החלטתי להפסיק לפני חודש ימים
    ככה שכבר חודש אני נקייה
  • הלוואי ועליי לעשן עד 8 סיגריות
    אני ובעלי מעשנים כל יום 2 קופסאות ועוד אלם לייט ארוך
  • לא, לא, לא ולא
  • כן וכן, בערך 10 ביום...

• מעשנת 5 סיגריות ביום לפעמים בכלל לא,בעלי מעשן קופסא, ולא מעשנת בבית גרים במושב אז יוצאים לחצר(:
  • לא ולא... בעלי עישן והפסיק והוא עוד חושב לחזור... הפסיק כי הבאתי לו מאמרים שרשום שם שזה פוגע בפוריות.  
  • עישנתי.
    לא הרבה, אולי סיגרייה-שתיים ביום.
    הבעל לא מעשן ושונא שאני מעשנת.
    אף פעם, אבל אף פעם לא עישנתי בבית ולא באוטו. אני שונאת את הריח שנדבק לכל מקום (רהיטים, קירות, ומה לא?) ואי אפשר להיפטר ממנו.
    תמיד הייתי מעשנת בחוץ.
    הפסקתי לעשן כשהתחלתי לנסות להיכנס להיריון.
    אבל עדיין מפנטזת על סיגריה אחרי אוכל.

אציין שחברה שלי לא הפסיקה לעשן, ועישנה גם כשהיא בהריון והבן שלה נולד חודש לפני הזמן, תופעה שהיא שכיחה יותר בקרב נשים שמעשנות במהלך ההריון.

לכן אני פונה לכל המעשנות (ותאמינו לי שאני רואה עצמי אחת מכן) ומבקשת, בשביל הילד, אל תעשנו במהלך ההריון!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה