סתם כדי לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז הלילות הלבנים של אימא אורטל התחילו

רציתי לשתף ולשאול אתכן כמה שאלות
    דבר ראשון , אני חוזרת ככל הנראה לטפל בocd שלי
    חברי הטוב מזה שנה וחצי (טיפול פסיכאטרי ) מסתבר ובהנחיית רופא והמרכז הטאטרולוגי
    בהנקה הכדור עובר בכמות מזערית ביותר לעובר
    וגם המינון שאקח הוא נמוך ומבוקר .
    הימים הראשונים בתור אימא לא קלים ובכלל מצב הרוח לא בשמיים
    פעם ככה ופעם ככה משתדלת לשמור על אופטימיות
    למרות שעם שעות השינה בעצם חוסר שעות שינה
    קשה לשמור על הגיון בריא .
    בהנקה קשה לי מאוד אבל אתמול התחלתי לשאוב
    ויש שיפור ברוך ה׳ .
    אז ככה שאלות :

1. אני מתכוונת לתת תחליף חלב בלילות
    יש איזה תחליף מומלץ שמקל על גזים ?
    2. יש לי היום תור לפסיכאטר שלי , הוא יושב
    בקופת חולים ואין לי מי שישמור האם לקחת אותה איתי ?
    3. באיזה גיל הוצאתן את הילדודס בני יומם מהבית ?
    4. היום אני בטיפת חלב יש משהו חשוב שאני צריכה להביא איתי ? לשאול שמה ?
    5. יש כאן מישהי שלוקחת כדורים פסיכיאטרים וגם מניקה ?

תודה רבה !

שירה - שיר לה׳
    האור של חיי !!! אימא אוהבת !!!
7 תגובות
עמוד 1
  • 1. אני לא ממש מבינה בתחליפים כי אליה מעולם לא לקח..למרות שנאי מניקה אני חושבת שזה לא אמור להיות בכל מחיר
    2. אם אין ברירה ברור תקחי אותה איתך היא תהיה בעגלה
    3. אני הוצאתי רק לברית ואחכ אחרי שבועיים ילדתי בחורף. אבל עכשיו לדעתי נעים בחוץ.
    4. את כל מה שקיבלת בשחרור טופס שחרור של הקטנה קחי גם את הטופס שלך למקרה אני לא זוכרת אם צריך
    5. אני לא

לגבי ההנקה לאט לאט מתרגלים הגוף מתרגל ויכאב פחות
    והלילות לבנים לאט לאט זה מסתדר ואם לא אז גם לזה מתרגלים

וזה שווה הכל
  • מאמי שיהיה לך המון בהצלחה.
    לטפל בעצמך זה מאד חשוב. אז אני מחזיקה לך את כל האצבעות.

אין תחליף מומלץ כל אחד ומה שמתאים לו. יש שמועות כי סימילאק גורם יותר גזים אבל אני ממש לא יכולה "להתחייב" לזה.
    אם אין מי שישמור עליה, קחי אותה איתך. אם אין ברירה אז אין ברירה, מקסימום תשתדלי להגיעה כמה שיותר סמוך לתור שלא תחכי הרבה עם כל ה"חולים"
    אני מוציאה את הילדודים, מהשנייה הראשונה שחוזרים הביתה מהבית חולים. בהתחלה משתדלת שזה יהיה כמה שיותר אוויר פתוח וכמה שפחות קניונים וכו', אבל עדיין יצא לי להיות בסופר עם תינוקת בת שבוע.
    לגבי טיפת חלב וכך גם רופא ילדים (דייט ראשון) תקבעי להיות ראשונה כדי לא להיתקל בכל המחלות המובאות לקופת חולים. להביא משהו לטיפת חלב, אולי בגדלים להחלפה, חיטולים וזהו. ככל הנראה ישקלו אותה וישאלו אותך כמה שאלות.
    לגבי כדורים פסיכיאטרים - אני היתי סומכת על המרכז הטטרולוגי, את חייבת לטפל בעצמך כדי שזה לא יחמיר. קחי בחשבון שלא מחייב שהכדורים שעזרו לך יעזרו לך שוב פעם. לפעמים צריך להתאים מחדש.
  • קודם כל שולחת לך מלא מלא

• 1. לא השתמשתי אבל בנות פה רשמו שמטרנה יותר טוב מסימילאק מבחינת גזים.
    2. אם אין ברירה אז תקחי אותה
    3. את 2 הילדים ילדתי בקיץ . לטיפת חלב הלכנו כמה ימים אחרי שהשתחררנו מהבית חולים ולאחר מכן גם לרופא כשהיה צורך, מחץ לעיר לא נסענו בחודשים הראשונים ולקניונים וכאלה לא הלכתי איזה חצי שנה . טיילנו רק בפארק ליד הבית ומקסימום נענו להורים.
    4. לטיפת חלב בפעם הראשונה צריך הלביא את המכתב שחרור של התינוק וגם את שלך כדי שיפתחו לך כרטיס. בכללי כל פעם שאת הולכת לטיפת חלב ובכלל יוצאת מהבית צריך להיות לך תיק ובו : טיטולים, חיתול טטרא , חליפה להחלפה למקרה ותצתרכי , מגבונים , משחה לטוסיק.
    5. לא
  • קודם כל אורטל... הכל יסתדר ויהיה בסדר!
    אני הוצאתי את הקטנה מהיום שהבאתי אותה הביתה.
    הייתי מסתובבת שעות בחוץ עם העגלה.
    בטיפת חלב צריך להביא חילול טטרה לטובת השקילה ואת כל המסמכים של הבית חולים.
    כדאי להביא גם טיטול שיהיה איתך.
    בנושא ההנקה, כמו שאמרו הבנות, זה יילך ומסתדר - מבטיחה!
    בהצלחה

• בובה קודם כל את תראי שלאט לאט הכל יסתדר.. שעות השינה, המצב רוח.. תני לזה זמן ותראי שבקרוב הכל יחזור לזרום באופן טבעי ורגיל

• מזל טובבבבב!!!
    תבדקי את סימילאק קומפורט.
    זאת הפורמולה הכי טובה שיש היום בדיוק למערכת עיכול צעירה.
    מצד שני היא שומרת על כל היתרונות של סימילאק אדוונס.

מחזיקה לך אצבעות ושיהיה המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה