היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הוא נולד והיו חגים ואז רשמנו אותו ואמרו לחכות יומיים שזה יירשם במערכת אצלם ואז ניסיתי ליצור קשר עם טיפת חלב והם היו סגורים. :(
9 תגובות
עמוד 1
לא נורא. לא חייבים לבוא עפ'י לו'ז מדוייק. יחד עם זאת כן רצוי בשבועיים, שלושה הראשונים שיהיה לך תור.
רק לראות שעולה במשקל...
כמה ימים אחרי הלידה כבר צריך ללכת . אני גם לא ידעתי את זה והלכתי למרפאה כאורחת כי הייתי אצל אמא שלי והיא אמרה לי ... ןהאחות ממש הלחיצה אןתי איך לא באתי קודם ... אז תקבעי עכשיו לכמה שיותר מהר
היום אני אקבע
לא נורא בכלל. אני הלכתי אחרי חודש שהם נולדו. לרופא ילדים הלכתי שבועיים אחרי הלידה
צריך ללכת גם לרופא ילדים?
אני הולכת לרופא. אחד כי אני מאד סומכת על הרופאה שלי שתיים כדי לבדוק שהכל תקין ושאין משהו שפיספסו בבית חולים וגם כי תמיד אחיות טיפת חלב מלחיצות וממציאות דברים!!!
כדי לקבוע תור לטיפת חלב כי אם אני זוכרת נכון יש חיסון כבר בחודש בראשון שככה כבר יהיה לכם מקום
לא יודעת איך אצלכם אבל אצלינו בטיפת חלב בחודש הראשון באים הרבה לשקול את התינוק וזה בלי טור ,בפעם הראשונה הן גם פותחות תיק לקובעות טור לחיסון בגיל חודש.
אכן לרוב מקבלים לשקילה ראשונה בלי תור
תבואי בשעות הפעילות ויקבלו אותך
ואכן מומלץ בחודש הראשון להביא לרופא ילדים שיכיר את הילד
תבואי כמובן עם דוח השחרור מבית החולים לשני המקומות!