היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי מותק קראתי עד הסוף דבר ראשון ואני אגיד לך את זה גם אני אמא מאוד מאוד חרדנית ודאגנית ומה שאת רוצה אבל ואבל גדול אביאל כיתה ג' וליה כיתה א' אין סיכוי שבעולם שהם יגיעו לבית הספר לבד בלי שאני לוקחת אותם ומחזירה אותם וגם הבית שלנו קרוב לבית הספר יש כבישים ובכל הכבישים יש משמרות זהב אבל אין אני לא מסכימה ואביאל מאוד מאוד אחראי אבל יש חוקים לא סתם אומרים שעד גיל 9 אסור לחצות כבישים לבד אפילו ליד אחראי אין פתאום זה יכול לקרות אין סיכוי אני לא מוכנה לקחת את הסיכוי הזה בגלל זה אני מסיעה אותם בבוקר עד השער רואה שהם עולים במדרגות לבית הספר ונוסעת אותו הדבר בצהריים בה לקחת אותם.
אני מסכימה איתך, ואני מתייעצת כאן היום, כי הודעתי לו כבר אתמול בערב באופן חגיגי שהמסיבה נגמרה
לא מגזימה בכלל מותק חוץ מכבישים בדרך הביתה יכולים להיות מטורפים מסוג אחר שגם ילד מאוד אחראי לא יכול לעמוד בפניהם עזבי אני מלא חרדות לכל דבר יש את הגיל שלו יהיה להם מספיק זמן ללכת לבד למקומות.
חיזקת את דעתי, תודה יקירה
מבית הספר בו מעין תהיה שנה הבה הביתה יש שני מעברי חצייה מאוד קרובים זה לזה ומאוד קרובים הביתה, עד למעבר חצייה עוברים בתוך שביל גינתי, ז"א לא ממש גינת משחקים, אבל גם לא כביש. אין סיכוי שאתן לה ללכת בכתות א+ב את השביל הזה (אלא אם כן היא תלך דרך קבע עם עוד חברות ואז אוכל לחכות לה ע"י מעבר החצייה), לא חסרים מטורפים שילדה בכתה א' היא טרף קליל בשבילם....
אני גם לא חושבת שהייתי מסכימה .. זה רחוק.. יש אופציה של רכבים שיפתיעו ..ושם נגמר הספור מבחינתי ..
ירין גם דורש עצמאות , אבל העצמאות שלו מתחילה ונגמרת כך שכשאני לידו בכביש , ואני אומרת שמותר, הוא יכול ללכת לצידי בלי יד.
אני כל כך מודה לכן
אני לא חושבת שזה נכון לתת לו ללכת לבד או להפקיד את האחריות על ילדה בכיתה ה'. הוא עוד קטן גם אם לפעמים זה נראה שהוא בוגר ואחראי. לחכות לו בשער בי הספר זה הדבר הנכון בעייני. זה לא קשור לחרדתיות או לא זה פשוט המעשה האחראי נקודה.
מעבר לזה - תחשבי על סיטואציות אחרות בהן זה לא מסכן אף אחד ולשחרר אותו. הוא מאותת לך שהוא זקוק לעצמאות וחשוב לו שתאמיני בו
תודה רבה.
אין מצצצצצצבבבבבבב שילד בכיתה א' הולך לבד הבייתה
ילד עד גיל 9 לא חוצה כביש לבד...
מומחים ומקצועיים מאיתנו קבעו את זה... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
את לגמרי צודקת!!! אין מצב שאני אסכים לילד שלי ללכת לבד לבית הספר אפילו במרחק של שתי דקות.. לא חסר משוגעים על הכביש וברחובות ]