היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ואני לא מאלו שבוכות, אבל בא לי. ממש בא לי. אני מודה, ההריון הזה הרבה יותר קשה לי מהקודמים.
אני קמה מאד מוקדם (5:30) כל בוקר, אני מכינה 2 ילדים מפזרת אותם בגנים וכבר ב 7:15 אני מעבירה כרטיס בעבודה. אני לא מרוצה מעבודה, היחס מזלזל (לא מצד המנהלים, מצד העובדים), המשכורת מעליבה, לא מרגישה את עצמי כאן ולא מוצאת שום דבר אחר, תאמינו לי אני מחפשת. ברבע ל 4 אני טסה מהעבודה לאסוף את הילדים מהגנים, ומתפקדת בתור צוות הווי ובידור לשני שובבים. ושאמילי תהיה בריאה, היא מאד שובבה אי אפשר להוריד ממנה את העיינים לשנייה. אוריקי הנשמה שלי לפעמים מתפעל אותה ל 10 דקות אז אני מצליחה לשבת, לשתות כוס מים. אבל חוץ מזה אני על הרגליים, לבד עד הערב עם 2 ילדים, 2 כלבים ובטן ענקית. (לא אין עזרא, אמא במרכז וכך גם חמותי ואני רחוקה בצפון) בערב אחרי המקלחות וארוחת ערב (שמישהו צריך להכין אותה - רמז.... אהם אהם אני!) חוזר בעלי מהעבודה, כמובן שגם הוא דורש יחס, ושאני אשב איתו ואדבר איתו. ובלילה, אני כבר לא ישנה טוב, אוריקי מתעורר מדי פעם, ואם לא הוא אז אמילי פוצחת בחינגה, הם מתואמים לסירוגין וקשה לי. די
ומה שעוד יותר מעצבן אותי... אני מהיצורים האופטימיים, שתמיד מנסים לשמוח ולראות את הצד החיובי של החיים. אבל שביזות יום א' בערבוב עם הורמונים ועייפות משפיעים עלי. שונאת להיות שבוזה, שונאת להתבכיין.
31 תגובות
עמוד 1
זה באמת קשה מה שאת מתארת..אני עם 2 ילדים שאחד מהם תינוק ואני מתחרפנת אז אני אפילו לא רוצה לתאר מה עובר עליך ואת עוד בהריון אז בכלל ובלי עזרה.
מאמיייי
"תביאו שישה תביאו שבעה תביאו שמונה ילדים זאת לא בדיחה הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."
מאמוש
אהובה... אני אוהבת אותך מאוד ולא רוצה שתתעצבי.. כמובן שמותר לך להישבר! קבלי מיליארד חיבוקים ממני, מקווה שאוכל לתת לך כאלה בלייב בקרוב
מאמוש.....
מתארת לעצמי כמה קשה לך.. שולחת מליון חיבוקים וחיזוקים!
את ידעת שאת אמא למופת בשבילי?! כמה פעמים חשבתי לעצמי מאיפה יש לך את העוחות האין סופיות וסבלנות? את תמיד אופטימית ומלאת אנרגיות! ברור שקשה לך, כי את בן אדם למרות שכבר מזמן אפשר לחשוב שאת סופר וומן! תני לעצמך לפרוק, קצת דמעות ונשימה עמוקה! ממשיכים קדימה! אולי סופ"ש דברי עם חמותך שתיקח את ילדים אליה ואת תשלימי שעות שינה ושעות השקט?
מורידה בפנייך את הכובע זה קודם כל
תודה על החיבוקים בנות, זה באמת עוזר גלי מקדונלד נשמע מפתה מאד - חחחח לצערי משפיע עלי גם העליה שלי במשקל. כל פעם שאני מתחילה דיאטה בעלי "דופק" אותי ואני נוטשת את הדיאטה לטובת התנפחות מבורכת. למרות שהפעם החלטתי שאני לא מוותרת והמשכתי. אבל החל מראש השנה ויתרתי לעצמי, ואני לא מצליחה לחסור למסלול.
ליבי, קודם כל , שאפו על העובדה שאת אמא לשניים קטנטנים וגם אישה עובדת (אפילו אם את לא מתה על העבודה שלך) אני חושבת שנשים שמצליחות לעשות ג׳אגלינג בין הבית לעבודה וגם מצליחות להישאר שפויות מגיע לך כל הכבוד!!! איי מעריצה נשים כמוך שמוצאות זמן להכל. לפעמים נראה לנו שאנחנו לוקחות יותר מדיי על עצמנו... אבל רק בגלל שנשים יכולות לשאת בזה. דרך אגב, כל הכבוד גם על ההשקעה בבעל. אני מקווה שהוא מעריך את אשתו ונותן לך לישון לפעמים בשבתות וגם יחס מתאים כי זה מגיע לך!!!
ודרך אגב, להיות בהריון גם לא פשוט בתוך כל הסלט הזה .. אז בכלל, קבלי כוכב מישלן!
אוי ממי - המון חיבוקי
אהובה, מה זה טישו, קחי גליל נייר! מגיע מגיע מגיע ומגיע לך.
את פשוט מלכה בעיניי כל הכבוד על האופטימיות שלך! אני לא יודעת איך הייתי מחזיקה מעמד
מדהימות כולכן אחת אחת.
ליבושקהה מבינה אותך
ליבי, מקסימה שכמוך. זה הכי טבעי בעולם! תבכי, תוציאי, מה שאת עוברת הוא כמו טירונות, למעשה קשה הרבה יותר כי טירונות היא חודש לכל היותר... אז ברור שיש גבול לכמה קושי אפשר לספוג.
ואת תמיד גיבורה. לבכות ולשחרר קיטור לא ייקח לך את התואר, יקירתי.
אוהבת אותך המון המון
למה שלא תקחי מישהי שתעזור לך?
וואו מאמי.. זה נשמע כל כך קשה! אני עם אחד ולפעמים מרגישה שעוד רגע אני שוברת את הכלים.. אז עם 2+2 כלבים+עבודה+הריון.. אני מחזיקה ממך! יש לך אולי אפשרות לצאת לחופשה קצרה?איכשהו? את חייבת את זה לנפש שלך לדעתי
יישר כוח על היותך אשת חיל.. בטוח שיש מי שמעריך מבינה את הלבד שלא קל בו גרנו תק שגם לי הסביבה היא לא נחמדה וזה היה לא פשוט אז נותר לי לחבק אותך על הימים שבהם את אופטימית ומאירה בחיוך תפורום לא פעם.. והכי חשוב מותר לך לפרוק מתי שבא לך
ליבי יקירתי תשמעי קראתי את מה שכתבת ולא האמנתי למה שאני קוראת אומנם גם אני אמא עובדת ואמא לתאומות בנות 3.5 ובהריון אך לי יש קצת עזרה לפחות פעם בשבוע מאמא שלי שגרה קרוב וגם זה נותן חמצן מאוד גדול אך ללא שום עזרה בכלל זה נראה לי מאוד קשה יקירתי אני מחזקת את ידייך ומחבקת אותך חזק שתמשיכי בפועלך באופטימיות ובשמחה תמיד וגם לדעת להישבר זאת מעלה