אוווו טיפת חלב.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיטורים
12 תגובות
עמוד 1
  • רוב הדברים שאחות טיפת חלב אומרת יש לקחת בערבון מוגבל.
    אני מכירה בודדות שהן אשכרה שפויות.

אבל שאלה... תינוקת בגיל חודשיים וטלויזיה???
  • מותק בילד השני הולכים לשם רק בישיבל החיסונים

• אין לי מושג מה היא רואה שם, אבל היא תוקעת בה עיניים לאיזה כמה דקות בודדות...
  • טיפשות חלב! לא סובלת אותם! כמה ביטחון הם הורידו לי עם נתנאל! אך ורק בגללם הפסקתי להניק! פוסטמות!
    אבל יש דבר אחד שאני רוצה לעייץ לך: אני אישית ממש נגד טלוויזיה לתינוקות! תמונות צבעוניות מתחלפות שם ממש מהר וזה גירוי יתר לתינוקות כל כך קטנים. זה יכול להפריעה לה אחר כך להירדם... ברור שגם אני רואה טלוויזיה המון, במיוחד כשאני מניקה, אבל אני משתדלת שניקול לא תסתכל לכיוונו.
  • רוב האחיות שם סתם מלחיצות

עובדות לפי הספר בלבד

קחי הכל בערבון מוגבל!

נ.ב: תשאלי בנות אחרות מאותה טיפת חלב האם מרוצות מהאחיות שלהן- ומקסימום תבקשי לעבור לאחות אחרת.

כמה עדן כבר שוקלת?
  • גם לא ממליצה טלויזיה בהחלט מסוכן....גם לעיניים ליתוק כ"כ קטן.....יש דרכים אחרות להרגיע.....מובייל עדיף...נדנדה עדיף...רק לא טלויזיה!!!!!!!!!
    ובקשר לטיפת חלב לא צריך לשים לב.......הם עושות את ההנחיות שלהם....מה לעשות!!!!!!!!!
  • נסטיוש - אני גם לא ממש בעד הטלוויזיה, אבל עדן מתעניינת לעתים רחוקות ורק במקרה אם אני עוברת לידה כשהיא על הידיים .... אשתדל כמובן לא להרגיל אותה יותר מדי.

אופטימית - היא שוקלת 3890
  • מאמי! לא להתייחס.. זה התפקיד של רוב האחיות של טיפת חלב - לבאס! (אני לא מכלילה חלילה יש כאלו שלא שלי מכירה אותנו אישית אז היא מתנהגת אחרת..)
    אבל רובן כן..
    חוץ מזה שלנו אמרו בהתחלה שיש מצב שליעד עיוור

• לי אישית אין שום בעיה עם טלויזיה, גם הילדות שלי היו "תקועות" מול הטלויזיה (להב נורא אהבה לראות האנטומיה של גריי , ונועם אין מה לעשות באופן טבעי ראתה את התכניות של להב)
    לישון על המיטה של ההורים לא טוב - אני איתה לחלוטין, ומנסיון, תאמיני לי אני משלמת ביוקר על זה שנתתי ללהב לישון במיטה שלי, עד היום כל לילה אני ישנה עם נלווים למיטה וזה ממש לא כיף (במיוחד לקום בבוקר ולגלות שהנלווים גם השתינו). נועם לא ישנה דקה במיטה שלי - אין סיכוייייייייייי
  • דווקא על המיטה סה לסירוגין.... לפעמים אני מניקה אותה בבוקר במיטה, אז היא נרדמת עם הפטמה שלי בפה ואין מה לעשות
  • מסכימה עם סיון בכל מילה.
    גם אצלי הטלוויזיה שמשה כרגיעון ואני לא רואה בזה שום דבר רע.
    אין סיכוי שהילדים ישנו איתי במיטה, אח"כ רק תשמחי שלא הרגלת אותה.
    ועזבי אותך מהאחיות, אני לא התייחסתי אליהן, הייתי מגיעה רק בשביל השקילות והחיסונים!

• טיפת החלב ממש לא מעודכנת בנוגע לשום דבר, סיכמת את זה בכך שהיא וכל משרד הבריאות צריכים לצאת לפנסיה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה