היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו כבר שנה שעברה קיבלנו (טרום חובה). כל יום שישי 3-4 דפי עבודה על האות שלמדו השבוע. קיבלנו גם חוברת עבודה די גדולה לקיץ. השנה עוד לא התחילו בגלל החגים, כנראה יום שישי הזה כבר יהיה לשתיהן. טרום חובה בנפרד וחובה בנפרד). אביגיל מאוד אוהבת. נראה איך מיכל תהיה... גם אני בעד. בכיתה א׳ המושג הזה לא יפול עליהן כרעם ביום בהיר
שחר בחט"צ ככה שהם כבר עושים שם דפי עבודה ולומדים בחוברות. אז לא קיבלנו שעורים נקווה שימשיך ככה
יש ועוד איך יש!
בינתיים אין
יש לנו אות אורחת בגן פעם בשבועיים מתחלפת צריך לגזור מהעתון דברים מאותה אות, להדביק ולכתוב על דף מדי פעם יש מטלות כמו לאסוף עלי שלכת למשל
כן יש לנו בימי שישי מקבלים דף או שתיים על האותיות שלמדו
לא...
לא. ממש לא. גם אצלנו לא דיברו על זה באסיפת הורים. אבל מעין התחילה מוכנות לכתה א' אז יש סיכוי שדרך שם נקבל.... בכל מקרה היא מאוד עסוקה עם לכתוב ולעסוק באותיות ואם בא לה יש לה גם חוברות עבודה.
אצל דביר עדיין אין אצל מוריה היה וזה ממש נחמד!
[center]
אלעאי היה שנתיים בגן חובה. אף פעם לא שמעתי על דבר כזה וזה נראה לי די מיותר למען האמת. היום, כשהוא בכיתה א' אני מבינה כמה הוא היה זקוק לחופש הזה לפני כן.. ואם אפשר להישאר בגן כמה שיותר, זה הכי טוב
אצלינו מערכת החינוך טיפה שונה מבארץ.ביום ראשון נותנים חוברת של 30 דפים.יש שם חשבון,חשיבה לוגית,אנגלית,קריאה,ציור...וגם צריך לקרוא 11 ספרים במשך חודש.
כן, קיבלנו שיעורי בית לראשונה בשבוע שעבר.
בן אביאל בגן טרום חובה וכבר קיבלנו שיעורי בית לחגים .. דברים שלמדו בגן כתיבת השם חודש תישרי האות הראשונה ...
המטרה להקנות לילדים הרגלים של הכנת שיעורי בית ... פעם בשבוע
האמת אני בעד
אמילי מקבלת כל יום שישי, אבל זה לא ממש שיעורים ולא תמיד- יותר כמו מטלות שצריך להכין לגן. לעומת זאת חברה אחרת שלה בפאבליק- יש להם דף שהם מקבלים בתחילת החודש עם כל השיעורים. כל יום יש מטלה קטנה, למשל לכתוב אות שלוש פעמים, לשים תפוח בתיק ולהביא לגן למחרת..לדעתי זה חשוב
בדיוק היום היא חזרה עם מחברת שיעורי בית הן התחילו ללמוד אותיות ויש הרבה עבודה לאמהות שבינינו...