היום הראשון בגן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנווווווווותתת..כמו שבטח ראיתן בפייסבוק שלי החמודי נכנס היום לגן בשעה טובה.. היה משעה 8 עד 10.. מחר יהיה עד 12.. ובהדרגה ישאר עד 4..
    כשהגענו בהתחלה הוא סירב לשחרר לי את הרגל במשך משהו כמו 10 דק'.. אבל אז פתאום התחילו להגיע ילדים והוא נפתח, הלך והתחיל להתערבב.. כשאמרתי לו ביי הוא לא בכה וגם עמדתי כמה דק' בחוץ לשמוע - אין בכי תודה לאל!
    נכנסתי לאוטו , הנעתי ו... כמובןןןן שפרצתי בבכי כמו ילדה קטנה!!!5 דק' נסיעה עד הבית אני רק בוכה.. ואז קיבלתי הודעת תמונה מהמטפלות המקסימות שכנראה שמו לב לאיך שהרגשתי - שלחו לי 2 תמונות של המתוק שלי שמח , מחייך ומשחק.. פשוט עשה לי טוב על הלב ושינה לי את כל המצברוח!
    הן מדהימות שם עוד לא ראיתי דברים כאלה!
    אחרי שעה התקשרתי לראות מה שלומו והן אמרו שהוא פשוט מקסים, הוא לא בוכה בכללללל וזה כאילו שהוא שם כבר המון זמן!
    הוא ישב לראשונה (!!!!) על כסא קטן של ילדים ואכל ל-ב-ד חביתה עם סלט וגבינה..אושר!!!

10 תגובות
עמוד 1
  • בשעה טובה
    שיהיה לליעד בהצלחה.
    וגם אם הוא בוכה בהתחלה זה ממש לכמה דקות בודדות אז אל תקחי את זה קשה
    תראי שהגן יעשה לו רק טוב.
  • כמה שזה משמח לשמוע!!! אני בטוחה שזה לא קל לאף אחד, וכל הכבוד לקטנצ׳יק שהסתגל יופי!!!
  • איזה כיף!!!!
    שיהיה לליעדי בהצלחה והסתגלות מהירה!!

• ווואי איזה כיף לשמוע שככה היה לליעדי הנסיך ביום הראשון שלו
    בע"זה שכל הימים שלו בגן יהיו כאלה

• איזה כיף לשמוע שכיף לו וכבר מצא חברים
  • אמאלה איזו הקלהההההה
    איזה אושר!

נשמע שליעד ממש התאקלם 55555
    כל הכבוד! זה בהחלט לא פשוט!!!

הלוואי עלינו

• כל הכבוד לליעד, שההתאקלמות החלקה תמשיך גם בימים הבאים
  • איזו הודעה משמחת! כל הכבוד לליעדי המתוק על ההתאקלמות המהירה, שימשיך ככה!
  • איזה מקסימות אתן...

• יופפפייי
    איזה כיף לשמועעע
    אני ממש שמחה בשבילכם!!!!!

את תראי שאת תעזבי אותו מהר ומהר בכל יום ...

אגב אל תבהלי אם אחרי כמה ימים הוא יהיה ברגרסיה ויבכה - זה תקין

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה