אז ככה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

התחלתי לחפש מטפלת לנסיכה שלי

ופשוט הפכתי כבר למתוסכלת

אין אף אחת נורמלית או כזאת שנראית שאפשר לסמוך עליה באזור שלי

ואין מצב שאני מכניסה את הילדה שלי למעון לפחות לא עד גיל שנה.

עכשיו אני מתלבטת אם בכלל לחזור לעבודה

חמתי יכולה לשמור על הילדה פעמיים בשבוע

מה שאומר שאני צריכה מטפלת ל- 3 ימים נוספים...

אוף, אני לא יודעת מה לעשות...

לאחר כמה זמן אתן חזרתן לעבודה?

עם מי השארתם את האוצר הקטן שלכם<?

אשמח לדעות/ עצות

יום טוב
6 תגובות
עמוד 1
  • ואוא.. בעיה..
    לא יודעת זה תלוי עד כמה המצב לחוץ בבית מבחינה כספית..
    אם לא לחוץ תשארי איתה..
    אני נשארתי איתו עד גיל שנה וקצת - בעצם.. עד היום חחח רק היום הוא נכנס לראשונה לגן.
    אם המצב לחוץ אז תמשיכי לחפש ואני בטוחה שתמצאי מישהי טובה בסופו של דבר.. תחפשי ממש , תשאלי המלצות מחברות וכו'..
  • קודם כל תדעי שאין דבר נכון או לא נכון לעשות.
    אני הכנסתי את הגוזלים שלי לגן בגיל 3 חודשים, וחזרתי לעבודה.
    עם רגשות אשם נוראיים, כל בוקר
    אבל אני מקווה שהם לא זוכרים את זה
  • לא סובלת מטפלות!!!!!לא סומכת עליהם לא בעיינים פתוחות ולא בעינים עצמות!!!!!!!אין עליהם פיקוח והם עושות מה שהן רוצות!!!!!!!קל וחומר בבית שלהם!!!!אם יש לך אשפרות תשארי עוד קצת ואם לא...תחפשי מעון טוב להשאיר שם......
  • עם המצב שלנו היה טיפה יותר טוב בחיים לא הייתי עוזבת את הגוזלי שלי בידיים זרות אבל אין בררה זה המצב
    אני שמתי את אוראלי בגיל 4 חודשים - במשפחתון של 5 ילדים וגם אני לא הייתי הכי מרוצה ממנה

• ב"סד

איפה את גרה באיזה איזור ??
    http://pregnancy.baby-gaga.com/]
  • בבת ים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה