מקווה לבשורות טובות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להפתעתי אני באה לצאת לאולטרסאונד ועל התחתונות כתם חום ענקי ובפיפי אפילו חתיכות קטנות חומות :( אעדכן אחריי האולטרסאונד
20 תגובות
עמוד 1
  • ועכשיו גם דימום אני לא מפסיקה לבכות
  • תהיי רגועה מאמי זה קורה אל תדאגי לא רק לך..העיקר שלא תהיי במתח יהיה בסדר בעזרת ה'!תחזרי עם בשורות טובות!!

• בשורות טובות
  • תעדכני!!! בשורות טובות

• בס"ד

בעזרת ה' בשורות טובות זה קורה תעדכני אותנו בבשורות משמחות

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
  • היי בנות נצפה דופק וראיתי אותו ממש בבירור זה היה כזה מרגש ,והוא תואם בדיוק לשבוע וליום שלי 11+5 ..בכל מקרה לא היתה רופאת נשים היום רק ביום רביעי אני מקווה שהדימום ייפסק ..
  • יופי! ברוך ה' בשורות מעולות
    תהיי רגועה מאמי
    הכל בסדר

• לא מצליחה להבין מה זה הדימום הזה :/ זה מדאיג אותי
  • דימום מאסיבי? דם טרי? אדום?
    יש לך לחצים בבטן?
    כואב?

• האמת שאין לי כאבים ..כרגיל חולשה כזאת ובחילות הקאות כרגיל ..זה חום כזה עם אדום מעורבב לא ברור כזה ולא חזק מדיי אבל יש כמות
  • בשבוע 11-12 זה קורה הרבה.. לפי מה שהבנתי.. אם היה דופק את יכולה לישון בשקט : )
    בשורות טובות!!
  • חסרת סבלנות צודקת. ראית דופק, את יכולה להרגע
    לחץ לא טוב.
    אולי השיליה נמוכה בגלל זה דיממת? תשאלי את הרופאה ביום רביעי

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • אוף אני לא יודעת והטכנאית גם לא ידעה להגיד כלום מלבד שיש דופק .. 
  • מחזיקה אצבעות מיכלי היקרה , הכל יהיה בסדר מותק.

/]
  • מיכלי מאמי
    ראית דופק העובר בסדר...

אל תיהיה לחוצה זה לא בריא ...
    תמתיני לבדיקת רופא והכול יהיה בסדר
  • תודה לכן יקירות,ההפרשות ממשיכות היום הן יותר בגוון של חום מאשר אדום אבל חום כהה כהה עם מעט גושים ..אני מקווה שיהיה בסדר הפנו אותי למיון אבל כבר עשיתי אולטרסאונד מה יש להם לעשות לי חוץ מזה ?אז אני בנתיים רק במיטה נחה כמה שיותר ואחכה לתור יום רביעי
  • אני חושבת שמדובר אולי בשליה נמוכה..או שבתופעות שקשורות לשבועות שלך אל תלחצי בכלל!

• מיכלושית, העיקר שראית שיש דופק, זה אומר שהעובר חי ומתפתח ואני מבינה לגמרי שאת מוטרדת אבל באמת, הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות כדי לעזור לעובר שלך, זה לנסות ולהיות רגועה. וזה אומר, גם לנוח, פיזית. לא להסתובב, תצפי בתוכניות של ערוץ הטבע, תקשיבי למוזיקה שמרגיעה אותך, כל דבר שאת יכולה לעשות כדי להיכנס למצב נפשי מאוזן, תעשי.
    לא מדברת על מדיטציות וכאלה אלא פשוט להיות רגועה. אפילו בסרטי מתח אל תצפי.
    תשתי מיץ רימונים או תפוזים, משהו עם ויטמינים שיתן לך קצת אנרגיה ודברי עם בעלך, תספרי לו מה עובר עליך ותני לו לעזור לך. לגברים יש תכונה נפלאה, הם מאד רציונאלים וכשאנחנו שבויות עמוק בתוך הרגש, הם יכולים ממש לעזור לנו ולתת לנו פרספקטיבה אחרת, שממש נחוצה במקרים כאלה.

חוצמזה כולנו פה בשבילך.
    נחשוב עליך ונעודד אותך. אני רואה שהבנות כבר עשו עבודה נפלאה בכל הקשור לזה...

תרגישי טוב!
  • הי,
    אני בשבוע 10+2 ואם זה מרגיע אותך כבר איזה 5 שבועות כמעט מתחילת
    ההריון "מדממת"- כשאני מנגבת אחרי מצבים ספציפיים (יחסים, אחרי שירותים..) יש דימום קל... אתמול הייתי באולטראסאונד
    ושמענו דופק ב"ה... כמו שאמרו לך- תהיי רגועה, עד כמה שיותר, ויהיה
    בסדר בעז"ה..
  • תודה רבה בנות אני מאחלת לכולכן בהצלחה ומקווה לבשר לכן בשורות טובות ביום רביעי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה