נכון שזה מעצבן שכל כך נחמדים אליכם ואתן לא?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הבית היה כל כך ג'יפה שפדיחה שמישהו יראה , בעלי אמר לי לשים לו חומר ניקוי בדלי ושהוא יעביר שטיפה..
    גברת פנינה החכמה אמרה לו שלא צריך שימזמז את הרצפה ותכננה לשטוף בעצמה היום .. כמו שצריך ...

בערב פנינה חטפה קריזה על זה שאין בבית משהו שבא לה לאכול , ופנינה אפילו לא ידעה מה בא לה לאכול . בסוף בעלה הנחמד הלך והביא אוכל מבחוץ .
    פנינה נרגעה.

הבוקר פנינה העיפה ילדים לגנים , מילאה מים , שפכה מים , שטפה , קרצפה , הבית מצוחצח ..
    פנינה גיבורה למרות שאסור לה לעשות כלום בגלל שיליית פתח.
    ב12:20 פנינה קמה להביא את אוריאן מהגן - ואופססססססס- פנינה לא יכולה לקום מכאבים בבטן !!!!!!!
    התקשרה החכמה לבעלה שיבוא מהר מהעבודה כי היא לא יכולה לקחת את הילדה .
    בעלה , הגיע (בטיל , כמובן .. הוא נחמד ) השכיב את הילדה וחזר לעבוד.
    מילה ! מילה הוא לא אמר !
    כמה נחמד הבנאדם הזה יכול להיות ?????? ורק קריזות אני חוטפת עליו כל הזמן !

מזלי שאני בהריון
8 תגובות
עמוד 1
  • היי, יש לך עוד איזה 6 שבועות לסחוב! אולי תנוחי קצת ולא תעשי דברים שהרופא לא מרשה
  • האמת שהצלחת להצחיק אותי למרות שזה באמת לא מצחיק!!!!

למה את משתוללת ככה? ועוד שיש מי שמוכן לעזור לך?!

ממי תנוחי ותשמרי על עצמך ועל העובריקו
  • נצלי אותו כל עוד זה אפשרי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • הרסת אותי מצחוקקקקק
  • כן! זה מאוד מאוד מאוד מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    נא להפסיק לעשות שטויות הששת השבועות הקרובים!

• לפחות מישהו נחמד בבית הזה...
  • הי, תגידי לפנינה שתתחיל קצת לנוח כן?!?
    וכיף לך שבעלך כזה נחמד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה