היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הכל נשמע אחלה אבל אני חושבת שאת צריכה ללכת איתו לא החבר כמו שאמרת תעשי ארוחת ערב לחברים אבל לבילוי לפינוק את צריכה ללכת
נשמע באמת אחלה ונראה שזה מה שהוא צריך... אבל אולי בכל זאת תלכי איתו? לא חבר? יש לו בכלל חבר ללכת איתו לספא?
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
אתן חושבות שאני צריכה ללכת? אבל מה אעשה שם? אסור לי ג'קוזי, ספא, סאונה, מסאג'. רק ארוחת בוקר... אם זה חבילת פינוק זוגית ואחכה למתן שעתיים שיסיים את הטיפול?
חבר טוב שלו, חוגג שבועיים אחריו דברתי הבוקר עם אשתו (חברה טובה שלי) והיא הציעה שאולי נשלח אותם יחד יש חבילה כזאת לגברים, עם מסאג'ים בשר ובירה נשמע לי נחמד. אני לא רוצה לשלול ממנו את האופציה ליהנות ולהתקע סתם.
אני הייתי לוקחת אותו בערב למסעדה רק את והוא.. ואז את הבילוי בספא עם חבר שלו שיהנו קצת....
זה נשמע לי מצויין ככה יהנה ממך ויהנה בספא בלי הידיעה שאישתו האהובה סתם מתייבשת.. אבל אם את רוצה ללכת איתו אי אפשר לעשות טיפול פנים או מניקור ופדיקור ככה? ועיסוי ראש? או עיסוי לנשים בהריון זה מותר...
אני עם ירדן. ארוחת ערב רק שניכם ושיהנה בספא עם החבר!
אני חושבת שהרעיון שלך מצוין.. שילך עם חבר טוב הוא יכול מאוד להנות מזה אחרי הכל.. זאת היומולדת שלו לא? ואת לא תהני מזה גם ככה כי אי אפשר.. אז שיהנה עם חבר
נשמע מעולה! בקשר לספא אני חושבת בדיוק כמוך. אם תלכי את גם ככה לא תהני שם, אז שילך עם חבר אם אין לך בעיה עם זה
ירדן רעיון מעולה! בדיוק חשבתי לעצמי איך אספיק לארגן את כל זה עם העבודה הלימודים והבטן