היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אומנם זה ההריון השלישי שלי אבל זה ההריון הכי קשה שהיה לי. אולי בגלל הגיל (אני בת 36) או אולי כי יש כבר שניים בבית... אבל אני מרגישה שאני לא מחזיקה מעמד לשבת על הכיסא בעבודה 9 שעות.
בהריונות הקודמים עבדתי ממש עד הדקה ה 90. בהריון הנוכחי כואב לי הגב מאוד ויש לי כבר התקשויות של הבטן.
בקיצור לא יכולה לחשוב על למשוך עד הסוף
4 תגובות
עמוד 1
התאשפזתי בשבוע 32 בשל צירים מוקדמים ומאז הייתי בסוג של "שמירה".
בהריון הראשון עבדתי עד שבוע כמעט 37 ומשהו ואז אישפזו אותי 4 ימים עם דימום ופתיחה ושיחררו אותי וכבר לא חזרתי לעבודה הורידו לי את זה מהשכר
בהריון הראשון עבדתי יום לפני הלידה בההריון הזה נראה עד מתי אני אצליח לסחוב תרגישי טוב
אני מבנה אותך בכל הנושא של ההריון השלישי. גם אצלי זה הריון שלישי והכי קשה בשבילי.
בהריון הראשון היתי סטודנטית אז לא עבדתי. בהריון השני עבדתי עד יום הלידה בהריון הזה מתכננת לעבוד עד יום הלידה.