וואי וואי איזה עצבים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש אצלי מישהי בעבודה שהיתה יחד איתי בכל התהליך, שתינו עשינו הזרעות באותה תקופה, שיתפנו אחת את השניה, היא כל פעם באה אליי למשרד וישבה ודיברה, ופרקה, ובכתה וכו' וכו'...
    מלפני כמה זמן היא עוברת לידי אומרת שלום, מורידה את העיניים וממשיכה ללכת, אני שואלת אותה מה איתה והיא אומרת לי בסדר והולכת מהר, היא יודעת למה אני מתכוונת כשאני שואלת אותה...
7 תגובות
עמוד 1
  • היא כנראה התביישה, ולא רצתה להעציב אותך

אני מאמינה שזה בא ממקום טוב.. והיא לא ידעה איך לספר לך באופן שלא יפגע בך, אז היא פשוט התרחקה קצת..

תילכי תדברי איתה על זה, תפרגני לה , תתמכי, ואולי היא תרגיש יותר בנוח..

• הכעס שלך הכי לגיטימי בעולם. !!!
    אבל אני באותה דעה של זוהר,תיגשי אליה תפרגני לה ואז היא תרגיש חומוס ,
    כי באמת כמה זמן היא תסתיר את ההריון ,יכול מאד גם שהיא תכחיש בקיצור תני לזה לעבור לידך ...
    אל תבזבזי אנרגיות חיוניות וחיוביות על שטויות ככאלה ...
  • כל כך מעצבן ומוכר. בוחרים תמיד להסתיר בשביל לא לפגוע, אבל לא מבינים שזה לא הדרך הנכונה. אנחנו לא נאכל אף אחת שנכנסה להריון... די תפסיקו!!
    כל כך מבינה..
  • מבינה את העצבים אבל מבינה גם אותה תחשבי שאולי היא פשוט לא רצתה להעציב אותך או לא ידעה איך לספר.. לא רצתה להלחיץ...
    אני אומרת תדפדפי הרי גם לך יהיה הריון ממש בקרוב
  • לא מתכוונת לגשת אליה ולדבר איתה על זה, מי כמוה שצריכה להבין שדברים כאלה פוגעים יותר מכל דבר אחר...
  • מאמי

אצלי בעבודה היתה אחת שעברה איתי טיפולים
    שנכנסתי להריון כאילו לא היה לי נעים ממנה
    לא יודעת להסביר את ההרגשה .
    כל הזמן ששאלה אמרתי שאנחנו מנסים קצת טבעי
    עד שכבר הבטן יצאה החוצה
    וכבר היה קשה להסתיר .

אולי היא מפחדת מעין הרע
    אני למשל כן כי זה קיים .

אל תכעסי אם תספר תגידי מזל טוב
    וזהו .

שירה - שיר לה׳
    האור של חיי !!! אימא אוהבת !!!
  • זה מאוד מעליב כשמתחמקים... הרבה בנות עושות את זה וזה מפחד לפגוע ובעיקר נגד עין. הן לא מבינות שזה מעשה פוגע! חברה סיפרה שהיא בורחת מחברתה הטובה כבר כמה חודשים בדיוק מהסיבות האלו. אני לא מבינה את זה. הרבה חברות סיפרו לי שגילו בצורה לא יפה הריונות של חברות לאחר התחמקויות רבות. כולן נעלבו ואף אחת מהן לא חידשה את הקשר עם ״המתחמקת״. 
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה