דימום והכתמות שבוע 12 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אשמח מאוד לעזרתכן,היום בצהריים להפתעתי גיליתי בתחתונית כתם גדול אדמדם מעט טרי מעורבב עם חום.זה נמשך עד עכשיו בכמות סבירה של כתמים ..לא ממלא תחתונית הלכתי לאולטרסאונד ונצפה דופק ועובר שמתאים בדיוק לשבוע וליום 11+5 ..אין כאבים לא בבטן ולא בשום אזור אחר..רק חולשה ובחילות מעט סחרחורות אבל לא משהו חדש,זה מלווה אותי מתחילת ההריון בערך..התור לרופאה רק ביום רביעי ..מה לדעתכן עליי לעשות?האם זה נשמע חריג, קרה למישהי בעבר?תודה רבה
13 תגובות
עמוד 1
  • לא כלכך מבינה בנושא
    אבל האם באולטרסאונד לא בדק אותך רופא?

• לא זו היתה טכנאית שמלבד לומר שיש דופק לא ידעה להגיד עוד כלום..אני ממש לחוצה לא קמה מהמיטה ..זה מופיע בניגוב בעיקר והתחתונות העצמות קלות ..לא ממלא את התחתונית או משהו
  • ובתחתונית הכתמות קלות *
  • מאמי זה קרה לי גם בהריון.. ואחר כך התברר שיש לי שילייה נמוכה וזה מקור הדימום
    לדעתי תנוחי , תימנעי מיחסי מין ( ככה אמרו לי)

• תודה רבה זוהר,ניתן לגלות את זה בשלב שלי?שבוע 12 מחר?
  • אני מאמינה שכן.. לי אמרו את זה רק בשלב יותר מאוחר .. כי היו לי הרבה דימומים במהלך ההריון ואף פעם לא קיבלתי הסבר..
    עד שקיבלתי הסבר יצאה לי הנשמה וזה גם היה בשלב מאוחר יחסית של ההריון.. שבוע 24
    בכל אופן הכי חשוב שיש דופק והכל בסדר!!

• זה שייש דופק והכל מתאים לשבוע זה מצויין
    כדי להירגע הייתי מדברת עם רופא ע"מ לדעת האם בסדר להמתין עד יום רביעי או לא ולפיכך מחליטה
    אם יש לך רופא פרטי שאת יכולה לדבר איתו מעולה
    אם לא במידה ואת בכללית ניתן לדבר עם רופא בצ'ט וגם טלפונית ולפי המלצתו תנהגי
    גם ניתן תקשר למיון בבי"ח הסמוך למקום מגורייך להציג המצב ולשמוע דעתם הם ינחו אותך האם להגיע או להמתין
    בהצלחה רבה

• בנות תודה רבה לכן על ההתייחסות אתן מקסימות ומעודדות מאוד !
  • זוהר כשהיו לך דימומים לא קבלת טיפול כלשהו?פשוט ניתבקשת לנוח ולא לקיים יחסים?ובגלל שהיה דופק אז כביכול ההריון היה תקין?
  • קודם כל אני מציעה לך לרשום את השאלה בנוסף בפורם שד"ר ערן עונה.
    דבר שני,לא היתי נכנסת להיסטריה אבל בהחלט הולכת להיבדק ואפילו מתקשרת לבית חולים ומתייעצת איתם.
    שיהיה המשך היריון תקין קל ומשעמם:)

• כן.. לא נתנו לי הנחיות אחרות או תרופות
    אבל מצד שני ההריון שלי הושג בהפרייה ועד שבוע 10 הייתי מקבלת פרוגרסטרון כתמיכה אז אולי בגלל שקיבלתי תמיכה לא נתנו לי תרופות אחרות.. אין לי מושג
    שווה להתייעץ עם דר הדר כדי קצת להירגע

• אני ממליצה לך להיות במנוחה ובעיקר לא להרים כלום.
    יכול להיות שהרופא תיתן לך כדורים להגברת ההורמון הנשי
    כדי להגן על העובר.
    בהצלחה.
    שר
  • תודה רבה בנות אני מקווה שזה יהיה תקין ומאחוריי :/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה