-
אולי תבלי איתו בכדורגל?
יש מצב שתאהבי את זה..
-
הוא ניסה לשכנע אותי אבל אין מצב. אני שונאת את זה
-
כלכך מבינה אותך!! אצלנו אותו הדבר רק עם משחק אסטרטגיה ...
אני מבינה שזה הכיף שלו והזמן שלו כמו שלי יש את הזמן שלי ..
אבל הרגשתי שזה עובר כל גבול.. פשוט ניהלתי איתו שיחה שזה יותר מידי.. וזה כן בא על חשבון מטלות קטנות בבית... הוא הבין וצמצם.. (עדיין זה מציק לי אבל זה כבר ברמה הקטנונית שלי שהוא עסוק במשהו שזה לא אני
-
טוב אצלנו לרוב גם כל אחד בעיסוקיו
עד שהילדה הולכת לישון
ואז אנחנו אוכלים ביחד א. ערב עם טלויזיה .
בד"כ מקליטים סדרות אהובות על שנינו או בויאודי .. ואז רואים ביחד עם פופקורן
הטעם שלכם כלכך שונה בסרטים?
-
לפני הנישואים , הוא היה רואה איתי סדרות גם כשלא אהב אבל מאז שאנו נשואים תמיד מוצא לו תירוץ שהוא לא אוהב את התוכניות האלה או הסרטים.
הוא תמיד אומר לי , למה אני לא רואה את הדברים שהוא רוצה אבל באמת שאני לא אוהבת, אילו קומדיות מצחיקות או סדרות שחוזרות על עצמן כמו רמזור , חברים וכו'.
למשל היום עשינו הליכה ודיברנו על מיני דברים שבבית אנחנו לא כי כל אחד עסוק בענייניו.
-
אז הליכה זה הבילוי המשותף כנראה
-
אם בבית הוא לא עוזב את הכדורגל אז תבלו מחוץ לבית.
שיהיה כל כולו שלך, שיהיה שקוע רק בך ולא במשחקי מחשב וטלויזיה.
תגידי לו שזה מפריע לך...
אמרתי לו זאת הרבה פעמים. אני מרגישה שאני צריכה את הביחד יותר ממנו ובא לי פשוט להתעלם ממנו כמה ימים אבל לא נראה לי שיזיז לו, עוד יותר טוב בשבילו , ככה יהיה לו זמן יותר לפנאי שלו בלי בלבולי מוח.
אוףףףףףף
-
תדברי איתו. תגידי לו שאין לך בעיה עם כדורגל (תשחקי אותה, אין מה לעשות, בשביל המשחק)
אבל את רוצה שיהיה לכם גם זמן איכות משותף.
מתן מאוהב בכדורגל.
ואני האמת הייתה חכמה, ברגע שהתחתנו אמרתי לו חמוד, אין אצלי התמכרות לכדורגל
-
תבינו, אנחנו כן יוצאים למסעדות, מטיילים וכאלה ועושים הליכות, אבל הרצון שלי שגם בבית כשלא יוצאים יהיה משהו משותף וביחד.
וכל מקום שאבקש שיבוא איתי הוא יבוא זאת לא הבעיה.
-
מבינה לליבך חיוכית...
אותו הדבר היה עם בעלי ומשחקי אסטרטגיה,
אבל הוא היה מכור ברמות קשות (היה קם באמצע הלילה לשחק)
הפתרון הוא לעבור דירה....
-
הוא תמיד מוצא במה להתעסק אף פעם לא חסר לו הביחד. והאמת לי נמאס, בא לי פשוט לפרק הכל. וכשאני רוצה לדבר איתו על זה תמיד מוצא להתעצבן ולברוח מהשיחה.