היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לי יש את העגלה הזאת http://www.youtube.com/watch?v=XgI-JzAiSfw היא באה עם אמבטיה טיולון וסל קל. אני מאוד מרוצה ממנה,בגלל שהסגירה והפתיחה שלה פשוט קלים ולא מסתבכים את החיים כמו עגלות אחרות שראיתי. מלמבד זה היא מרווחת,נוחה לילדה [בהתחלה אגם ישנה בה חודש ולא התלוננה] בקיצר אני אוהבת אותה מאוד,קניתי אותה בצבע אדום כי זה צבע ניטרלי שיכול להתאים גם לבן וגם לבת.. אם יש לך עוד שאלות בכיף..:)
לא הרבה מכירים אותה ונורא נחלצתי. רכשתי אותה אתמול בירכא כולל שילדה אמבטיה טיולנו סל קל ותושבת לרכב ב4200 שח נורא התלהבתי ממנה בחנות אבל אחרי שלקחתי אותה ושאלתי עליה לא היה 1 שהכיר אותה.. זה ממש מלחיץ- הלכתי בכלל לרכוש את הסולה.. איזה הבדל- שמיים וארץ!!!
אם זאת אותה עגלה אז אני לפחות מאוד מרוצה והיא דווקא כן מוכרת.. אבל המחיר שאני קניתי 2500 כולל הכל,טוב זה היה בעודפים=] תתחדשי ותהני
נכון גם כשאני קניתי היא לא הייתה כלכך מוכרת ופחדתי היא שונה מאד מכל העגלות ההייטקיסטיות חדשניות האלה אבל היא מאד מאד פשוטה לתפעול גם מאמבטיה , בסלקל ובטיולון .
הדבר היחיד שראיתי חסרון זהשהאמבטיה ארוכה וצרה . לא נראה לי שהיה מתאים לילד "בריא מאד" .. למזלי הילדה שלי רזה מאד והיתה שם כמעט 7 חודשים ...
הדבר המעולה זה שהאמבטיה מתחברת לאוטו לנסיעות ארוכות ... ככה שהיא ישנה הרבה ולא היינו צריכים לעצור כמו בישיבה רגילה בסלקל
בכל מקרה אני מרוצה
איזה כף לשמוע את על זה!!!! ממש הרגעתם אותי ואני ממש מרוצה לשמוע את כל הדברים הטובים עליה תווודה...
מיכלי- שאלה קטנה: ואיך הגלגלים של העגלה ? לא נתקעים לך בכל דבר?
לי למשל זה ממש מפריע
גם לי יש את העגלה של מיכל ואני לא כ"כ מרוצה ממנה - הטיולון כבר נשבר לנו היא כבדה אבל באמת נוחה לקיפול
וואלה?! כמה זמן היא אצלך?
avitali89 -לא הגלגלים לא נתקעים לי בשום מקום.. להפך יש להם אופציה של להסתובב אז נורא קל לנטב את העגלה ואני עדין עם האמביטה שאני אעבור לטיולון נראה האם אהיה מרוצה ממנו אבל תכלס זה לא כזה משנה כי בסופו של דבר כולם מחליפים לטיולון קליל וקטן..חח
יסמין העגלה שלי לא כבדה בכלל הקיפול וההרמה שלה סבבה לגמרייי
אגב . לא צריך לקנות טיוליון הטיולון מספיק בהחלטטט אני מסתדרת איתו יופייי