היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בשביל שאני אספר לכן מה ראיתי היום אני צריכה סקר קטן. האם את משתמשת בשמן קנולה? כמה עולה לך בקבוק של ליטר?
לי עולה 7.80 שח.
15 תגובות
עמוד 1
750 לא ליטר אצלנו 8
[center]
באשקלון בסביבות ה10 ש"ח - 1 ליטר אני משתמשת רק בקנולה או זית
קניתי כרגע במכולת כי נגמר לנו ושילמתי על ליטר 10.90 ש"ח ובדרך כלל אני קונה 2 ליטר ב- 19.90 ש"ח - שזה די דומה!
נו, מה ראית?????
רותי
מה זה
חוצפנים! גם היום הייתי ברדת כלשהי ש״עשתה״ מבצע על המרכך ומכרה אותו במחיר הרגיל שלו לא התביישתי ואמרתי להם שזה לא צבצע אלא מחיר רגיל! חוצפה!
ומה תגידו על נס קפה? יום שישי עבדתי באיזה סניף שם הנס קפה הגדול של עלית עולה 19 ש"ח לעומת זאת באותה רשת(הרשת בה עבדתי היא רשת בת כמו כמו שאומרים) בעיקרי וגם ברשתות מתחרות אותה קופסת נס קפה עולה 26 שקלים
ידוע ... חוצפה !!!!! כולרות
אנחנו קונים בקבוק גדול יותר של 2 ליטר, יוצא יותר משתלם.
ומה את בהלם? כל הזמן שוחטים אותנו בקומבינות, זה לא חדש [email protected]
img] פייס: ortal_hori
בעלי כבר הגיע למומחיות בנושא הבדיקות, הוא מחשב כל דבר לפי משקל/כמות/אורך. למשל, נייר טואלט- הוא בודק כמה אורך סך הכל מקבלים מכל הגלילים, ומחשב כמה יוצא למטר.... מצחיק והזוי אבל לפחות לא עובדים עליו.
צול צול - איפה את גרה ואיפה את קונה?? חח נראה לי שאני באה לקנות אצלך ..הבית שלנו ריק!!!!!!
7.80 לליטר שמן קנולה זה מחיר טוב פה זה 10!
אני קונה מוצצי אוונט בסופר פארם. בשני סניפים בחיפה זוג עולה 60, בסניף אחר 30 ובאחר 40...