שמתן לב פעם למי הילדים שלכם מתחברים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• עם מי הם משחקים בגן? האם עם הבנים / בנות? עם ילדים רגועים/ פעלתניים יותר....

האם יש איזשהי העדפה ברורה?

אופק דין מאז ומתמיד משחק עם הבנות.... ממש מאז שנכנס לגן. בכל גן היתה לו חברה טובה מאוד שאיתה שיחק כל השנה, ועוד כמה חברות... ואולי חבר אחד. עכשיו יש לו חברה כבר שנה שלישית ברציפות.. יש דיבורים על חתונה
14 תגובות
עמוד 1
  • עידן פעם היה מתחבר יותר לבנות... למשל בג'ימבורי או גן שעשועים תמיד היה מתחיל לדבר עם הילדה הכי יפה בשטח
  • אורי בשנה שעברה היה "חביב הבנות"

• חשבתי
  • שנה שעברה שחר היה בגן דו שנתי כשהוא בשכבה בגדולה. היה לו מבחר מאו מצומצם של חברים. הוא התחבר עם ילד אחד מתוק וילד אחד שאני לא כ"כ אוהבת. הילד שאני פחות אוהבת היה החבר היותר טוב שלו. השנה הוא עלה לגן אחר שבו הוא הקטן ז"א הצטרף לשכבה מעליו... זה הרחיב לו את אפרויות הבחירה. הוא נשאר חבר של הילד המתוק ואסף לו עוד כמה חברים בוגרים. זה רק מראה לי שהוא התחבר אז עם הילד ההוא רק מתוך חוסר בחירה...

• אור מאד חברותית, יש לה גם חברים בנים וגם בנות
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • רעי הוא סוג של מנהיג כזה בגן, כך הגננת אמרה לי...
    הוא סוחף אחריו, ולאו דווקא במובן השלילי...

הוא בקטע יותר של חברים בנים מאשר בנות
    אבל בנות מאוד אוהבות אותו... "הנה רעי בא! רעיקוש איפה היית? רעי התגעגענו אליך!" - אין עלינו המין היפה והרגיש!
    בעלי אמר לי שיום אחד כשיצא איתו לטיול מהגן מצא אותו יושב על שטיח וכל הבנות סביבו "רבות" עליו... "הוא שלי! הוא שלי!" חחחחחחחחחחחחחחחח....
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• ירין מתחבר עם הילדים (בנים כמובן , כי בנות זה מגעיל ) שמאוד טמפרמנטיים אבל ממש לא עם "הערסים" של הגן ...
    הם משתוללים וכו אבל הם ילדים טובים .
  • יאיר אוהב בנות ילדות בלונדיניות
  • יש לי חדשות בשבילכן:
    עוד כמה שנים כל המחוזרים למיניהם יצטרכו להפוך למחזרים, ככה זה בעולם

• אז זהו, שאצל אופק דין הבנים שונים ממנו מאוד באופי (הוא רגוע, עדין, בלי קוצים בטוסיק) ולכן הוא לא מתחבר אליהם. האמת, שאין לי בעיה עם זה...

הוא מתרחק ממי שמציק ומתפרע

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• האמת שזה השתנה המון פעמים, אבל לדעתי אמילי בעיקר מתחברת לבנות כוחניות יותר ששולטות בה.
    נטלי מתחברת לכל אחד...כריזמטית שגדולים וקטנים מאוהבים בה...

• ודאי ששמתי לב,
    אלעאי נוטה לשחק עם בנות ועם ילדים רגועים כמוהו.

רון גם כן, משחקת עם בנות רגועות כמוה.
    עם בנים, היא כמעט ולא משחקץ בכלל..

• טל ושחר הם המנהיגים בגן.
    טל יותר בכדורגל - יותר בנים...
    שחר יותר בנייה הרכבה אבל עדיין בנים
    שלושתם מחוברים לילדים החכמים,המבריקים האתלטיים בקבוצות
    בהן הם נמצאים.
    "איכס בנות" חחחח הגענו לשלב עם ליאור מה שבאופן
    טיבעי הופך למודל חיקוי לקטנים...

הם שובבים,פעילים מאוד ומחוברים לילדים כמותם.
  • דניאל מתחברת בעיקר לבנות (תמיד יש איזו קלפטע מבאסת ביניהן) וגם יואב מתחבר בעיקר לבנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה