היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מבולבלת... מיכאל אוכל בדרך כלל 60 cc , כבר יומיים שאני רואה עליו שהוא לא כלכך רגוע אחרי הארוחה והוספתי לו עוד 30 cc. לפעמים הוא מסיים את הכל ולפעמים משאיר שאריות... האם זה בסדר בגיל שלו הכמות הזו? ואיך זה הולך? כל כמה זמן מעלים כמות?
תודה לכן
8 תגובות
עמוד 1
כשאת רואה שלא מספיק לו. ונכון לפעמים משאירים. אוולין הייתה אוכלת תקופה מסוימת 240. היום היא שוב אוכלת 180.
כל תינוק מחליט כמה הוא רוצה... יהיו ארוחות שהוא ירצה לאכול ממש קצת, ויהיו ארוחות ש בהם הוא ירצה ממש הרבה. תכיני יותר מ 60, מקסימום תזרקי שאריות. עדיף כך מאשר ישאר רעב. אם את נותנת תמל, את יכולה להכין בקבוק של 180, ולחלק ל 2 בקבוקים של 90. אחד לתת מייד, ושני לשמור במקרר עד 24 שעות
אין פה כמה מדוייק כל ילד והכמות שהוא רוצה . . עדיף יותר מאשר פחות .
אם הוא רוצה אז תתני! ליאם לא מסיימת יותר מ60
תודה בנות!!
ליאנה
הגברת שלי אוכלת יותר מ60 ובעלי מעיר לי שאני מאכילה יותר מידי כי אני נותנת יותר אין בזה חוקים לדעתי כמובן בגבול הטעם הטוב .
דש ונשיקות למיכאל המהמם
שירה - שיר לה׳ האור של חיי !!! אימא אוהבת !!!
אורטלוש תודה מאמי... הבנתי שלא צריך גם להגזים כדי לא להגדיל את הקיבה ככה משמעותית.. גם אני זוכרת שהיה פה באיזה שרשור איך לעלות בהדרגה את המינון ואני לא זוכרת איפה :( מה איתך חוץ מזה? איך שירה המקסימה?