לשכת התעסוקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הם רציניים????

אני צריכה ללכת אחת לשבוע לחתום עד ה 90 יום ובו יתחילו לשלם לי כסף.
    אני מאוד רוצה לעבוד , מחפשת עבודה ברצינות וביסודיות, באתר שלהם יש אפשרות לראות משרות קיימות בלי הרבה פרטים על מקום ההעסקה אלא רק על התפקיד והשעות, יש מס' משרה באתר ואת צריכה לבוא לפקיד בלשכה ולומר לו שיפנה אותך לשם. כאשר אני מטביעה את האצבע שלי זה אומר לי במערכת 'לא נמצאו משרות קיימות עבורך, נסי בשבוע הבא' משהו כזה
8 תגובות
עמוד 1
  • את צריכה לגשת לפקיד ולבקש את ההפניה

• את יודעת כמה זמן צריך להמתין לפקיד , זה לא אמיתי העניין הזה
  • אם תחכי שלשכת התעסוקה תמצא לך עבודה את תהיי מובטלת הרבה זמן. כתוב לך לא נמצאו משרות מתאימות עבורך- זה אורמ שכשבאת פעם ראשונה ושאלו מה העיסוק זאת בדיוק העבודה שהם מחפשים בשבילך. ואל תתיחסי למשרות שכתובות לך באתר..

חוץ מזה זה באמת באסה לחתום ב90 יום
    ]

• ליטוש אני מנסה בכל דרך אפשרית למצוא עבודה,
    אני עדיין אופטימית
  • אבל למה לחכות 90 יום? לכי כבר עכשיו ותגישי תביעה לבטוח לאומי .

• אי אפשר , אני התפטרתי מהעבודה והם נותנים מעין 'עונש' למי שמתפטר אחרי לידה רק אחרי 90 יום את זכאית לקבל אבטלה
  • אוי מקסים מצידם !!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה