בוקר טוב בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן
7 תגובות
עמוד 1
  • אני במהלך הקורס... התחלתי בשבוע 30 באיכילוב הם המליצו לסיים עד שבוע 36 כך זה קרוב עדיין ללידה וגם אם הלידה מוקדמת יותר מספיקים...

אני עדיין בהתלבטות אם זה היה הכרחי... קראתי ספרות על ההריון והלידה כך שרוב הדברים הנאמרים שם מוכרים לי.. בנוסף בעלי רופא אז הפן הרפואי עיסויי הרגעה וכו׳ הוא עשה לי עוד לפני הקורס והוא גם מחובר להריון ( יותר ממני).. אז נכון להיום אנחנו לא רואים שהקורס הכרחי... אולי בדיעבד אני אגלה משהו מפתיע..

שדיברתי עם חברות הן אמרו שהן בעיקר עשו זאת בשביל הבעל לחבר אותו לתהליך....
    הקורס באיכילוב לא מכוסה ע״י מאוחדת.

• אני לא עשיתי קורס הכנה ללידה כי נזכרתי מאוחר - בתאריך המשוער שלי הקורס היה באמצע אז לא היה שווה לי להתחיל

עכשיו אני לא עושה כי אני כבר בהריון שני שככה יודעת כבר מה הוללך להיות

אבל אני בעד לעשות מה שלא מועיל בטח לא מזיק - בהצלחה

• לא עשיתי ,
    אבל בת דודה שלי עשתה ואמרה שזו חוויה ושהיא למדה המווון! המליצה. .

• מסכימה עם תכף אמא ... אם יש לך ידע ואת קראת על ההריון ועל הלידה זה די הוצאה מיותרת ... ממליצה לעשות סיור בבית חולים שאת הולכת ללדת בו זה כן עוזר מאוד בעיקר כדי להוריד את רמת החרדה וגם התמצאות במקום
  • תודה בנות
  • אצלי כבר ערב חחחח

אני עשיתי
    ממליצה בחום
    במיוחד כזה עם סיור בחדר לידה
    למרות שידעתי הרבה דברים היה לי חשוב לשמוע עוד
    וזה טוב גם לבעל

אני עשיתי דרך הכללית בבית החולים 200 שח

• עשיתי חוויה בפני עצמה לי וגם לבעל למרות שידענו המון והמיילדת אמרה לנו לתת הזדמנות לעוד זוגות חחח ללידה תרם או לא ?! אולי חלקית.. עשיתי דרך שיבא בייבי והיות ועבר עלי הריון חוויה זה הרגיע מעט .. בזמן הקורס.. בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה