היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היינו אתמול אצל המדקר, אני חייבת לומר כמדקרת שהוא אחד הרציניים שראיתי, הוא למד גם בסין וגם בארץ והוא עובד גם בתל השומר. מתמחה בפוריות. היינו שם שעתיים וחצי...הוא דיבר איתנו ארוכות, לא מדד זמן, וטיפל בשנינו. העניין הוא שהוא ממליץ לי מאד לעשות בירור לגבי אנדוטרימוזיס בגלל המחזורים המאד קשים שיש לי, הוא אומר שזה לא בהכרח זה אבל שרצוי לבדוק, הוא הפנה אותי לאיזה מומחה, אבל המומחה לוקח 700 (!!!!) ש"ח לבדיקה ולא עובד עם קופת חולים...רק עם ביטוחים פרטיים...שהיינו אמורים לעשות לפני כמה חודשים אבל בעלי כל פעם דוחה את זה , כבר היה אצלנו סוכן ביטוח וסיכמנו איתו הכל ובעלי רצה להתייעץ עם אחיו אז הוא דחה את זה ודחה את זה...אז גם נורא התעצבנתי....למה תמיד גברים דוחים הכל??? חחח בכל מקרה אני אמורה לחזור אליו סביב ההזרעה. אגב גם לא הלכתי היום למעקב זקיקים כי קמתי עם קילקול קיבה...אלך מחר. טוב חפרתי לכן מספיק....

6 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה המון בהצלחה !!!! אני לא מבינה ברפואה הסינית אבל נראה ששוה לנסות
  • תודה ממוש, איך את מרגישה? ומתי האולטרסאונד?

• שיהיה המון בהצלחה.. ואני מסכימה מאוד עם זה שאת צריכה לבדוק חשד לאנדומטריוזיס תמיד טוב לבדוק הכל.. בשורות טובות והזרעה מנצחת!
  • תודה מותק :)

• בהצלחה!!!!!!
  • מאמיייי!!!!!!! מה נישאר לאחל לך ?!?!

הזרעה אחרונה חביבה ו מ נ צ ח ת ! ! ! !

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה