היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאז שילדתי אין לי תאבון - אני לא אוכלת כמעט רק אם מכריחים אותי אני עושה טובה.
וכתוצאה מכך אני מרגישה צורך רק לשאוב חלב אם בבוקר ובהמשך היום אין לי גודש או כאבים כמו בימים הראשונים.
אמא אומרת שאם אני אמשיך ככה החלב ייגמר מהר. זה נכון?
אני מנסה לאכול אבל לא מצליחה!! קרה למישהי מכן? יש טיפים מה לעשות במצב הזה?
9 תגובות
עמוד 1
אוכל פחות קשור לכמות החלב, שתייה כן. חוסר תיאבון יכול לנבוע מכמה סיבות אני מאד ממליצה לך כן לנסות לאכול, אפילו בכוח, אבל דברים מזינים ולא ממתקים וכמובן באופן מסודר.
לשתות המון ולנוח עד כמה שניתן אני הייתי ממליצה לאכול בכוח ועדיף דברים עם חלבונים
אצלי זה היה ככה , לא היה לי תאבון בכללללללללל, הכל היה מגעיל אותי לא הייתי מרגישה רעבה בכלל. בעלי היה צריך להתחנן אלי שאני אכניס משהו לפה.
שתביני תוך שבועיים אחרי הלידה הייתי יותר רזה ממה שהייתי ברווקות!!!!!! אבל את כן צריכה לאכול- חייבת!!!!!!!! אם לא את "תקרסי" תנסי לאכול דברים שאת יותר אוהבת, לשתות הרבה שלא תתייבשי אל תשכחי שאת כבר לא לבד ואת חייבת להיות חזקה בשביל הקטן שלך.
לאט לאט התקופה הזאת תעבור ויחזור התאבון
רק עכשיו התחיל לחזור לי התאבון ההמלצה שלי תאכלי מה שאת אוהבת וזהו... אני אלתי רק לחם עם טונה בימים הראשונים וזה נורא חשוב לאכול ולשתות טוב בשביל החלב...
גם לי חזר טיפה התאבון ביומיים האחרונים..
נראה לי שפוט אנחנו שוכחות מעצמינו וחושבות רק על הקטנים וככה החשק לאוכל גם הולך..
חשוב לשתות הרבה בגלל החלב.. בהריון הייתי שותה 2 ליטר ביום מינימום, היום אני בקושי מכניסה חצי ליטר
גם לי חזר רק עכשיו התאבון..
ואני גם לא הייתי מצליחה לאכול שהיו מכריחים אותי.. הייתי ממש נגעלת מהאוכל..
נראה לי שזו תקופה חולפת..
עכשיו פחות או יותר חזר התאבון
תופעה מוכרת, תקפידי על שתיה מרובה וכן בין לבין להכניס משהו מזין תנסי לשלב בין דברים שאת ממש אוהבת לאכול לכאלה שמזינים, אפילו שלא הכי מתחשק זה יעבור, בהתחלה יש חוסר תיאבון מהרבה סיבות ביניהן "שכחה", מרוב הדאגה לתינוק החדש שוכחים שצריך גם לאכול, הורמונים שלא התאזנו עדיין וכו'