תהרגו אותי לא מבינה מה קשור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בלוח החופשות שקיבלתי בגן של דניאלה רשום חג שאינני מבינה מה קשור אלינוכאילו נראה לי שהגננת המציאה עוד יום חופש

21 תגובות
עמוד 1
  • את בטוחה שרשום חופש אולי רשום שאין חופש

• חג הסיגד הוא חג מבורך..

"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • לא רשום אם יש או אין חופש רשום החג הזה ומודגש בשחור חזק
    ויפעתי אני קראתי מזה בגוגל בגלל זה אני לא מבינה ועצבנית אם יתנו על זה יום חופש אין הצדקה אפילו לרשום אותו

• עמית למה מבורך?

• כי זה חג יפה וראוי לשמר אותו..
    בתאריך הזה היהודים שחיו באתיופיה היו עולים על הר מסויים ומתפללים לעלות לארץ הקודש..
    אז הם עוד חשבו שבית המקדש קיים, והם חיכו וציפו להגיע לארץ הקודש ולראות את בית המקדש..
    מאז שעלו לארץ ב"ה, הם עולים לירושלים, ובטיילת ארמון הנציב,
    שנמצאת ממש מול הר הבית ומקום המקדש, הם מודים על הנס שארע להם בעלייתם ארצה
    ומתפללים לבניין בית המקדש במהרה!

אוהבי ה', יראי אלוקים.
  • סבבה תודה על המידע אבל בחיים בשום מקום לא תוזכר וכאן פעם ראשונה שאני שומעת עליו

• זה רשום בלוח חופשות אולם זה לא חופש.
    זה מועד שמצוין.

• תודה לינברי נרגעתי עכשיו עם זה

• שלי יקירתי
  • אבל אינני מבינה למה מעולם לא תיזכרו אותו? בחינוך רגיל? ואילו בגן השפתי / חינוך מיוחד או חינוך דתי כן מזכירים? אפילו אבא שלי לא ידע שיש חג כזה לפני שפתחתי כאן שירשור נכנסתי לגוגל (טוב שיש גוגל) וקראתי על זה וכן תמיד טוב וכייף ללמוד דברים חדשים

• בדיוק כמוש כתבת-
    כי אנחנו חיים במדינת ישראל!!

אוהבי ה', יראי אלוקים.
  • כן אבל באיזה לוח חגים? תבדקי בגנים רגילים או בבתי ספר לא תראי אותו עדין וחבל כי זה מונע באמת לדעת שיש עוד דברים
    למשל למה על חג המולד כן מדברים? ועל זה לא?

• פיתוש
  • חג הסיגד זה חג מקסים - ודרך אגב, עשו עליו לא פעם כתבות בטלויזיה שכל הקהילה היתה עולה לירושלים (בשירות הלאומי שנה שנייה הייתי מדריכת שכבת ט' מהעדה, אגב) וזו ממש חגיגה שלמה.....

ולמה אתם מדברות רק על זה? למה לא היו חוגגים מימונה שנים ואף אחד לא היה יודע? ומה עם הסהרנה של העדה הכורדית? חסרים חגים שלא שייכים לאשכנזים ולא ציינו אותם במערכת החינוך במשך שנים?
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטל - אין לי מושג למה הכנסת כאן את עניין האשכנזים....
    את המימונה חגגו וחוגגים באיסרו חג כך שזה בעצם בכל מקרה יום חופש.
    לאשכנזים האיומים והנוראים - אלו שהקימו את המדינה ואלו שלחמו את הקמתה ואלו שהביאו גם מארצות המזרח את יהודי התפוצות אין חגים נוספים מעבר ללוח החגים הדתי יום הזיכרון לשואה ולגבורה, יום הזיכרון לחיילי צה"ל ויום העצמאות.
    מותר לעדות לחוג חגיהם בזמנם.
    דרך אגב - העלייה מברה"מ לשעבר הביאה איתה את ראש השנה האזרחי ואת יום האשה ומוצאם מארצות אשכנז וגם להם לא הוסיפו ימים אלו כימי חופשה.
    לא בכל מקום יש צורך להכניס רפש....

• עמית
    כרגיל, כתבת ממש ממש מקסים!!!
  • ענבר, זו עובדה מוכחת.....השלטון של מפא"י היה כמו דיקטטורה. מה שלא הי מוצא חן בעיניהם לא היה נכנס למערכת החינוך.....לא סתם היו פנתרים שחורים....קצת היסטוריה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אשוב ואומר - מה שנכנס למערכת החינוך זה אך ורק חגי ישראל בתוספת של ימי הזיכרון ויום העצמאות, אין כאן שום קשר לאשכנזים ולמזרחיים אין צורך להכניס את העדתיות הזו בכל חור.....
    עכשיו מציינים גם את חג הסיגד, שאר החגים העדתיים לא מצויינים (שימי לב שאין שום ציון למימונה) לא שיש לי בעיה עם ציון חג הסיגד....
    http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Applications/Mankal/EtsMedorim/3/3-5/HodaotVmeyda/H-2012-10-2-3-5-6.htm

• מה זה חשוב - סיבה למסיבה? :)
    אבל סתם, בנימה יותר רצינית - חג המולד הוא חג יותר "סקסי" מהחגים של העדה האתיופית, אני מניחה. אבל ממש כיף לשמוע שמכירים בהם בלוח השנה של הגן!
  • לא התכוונתי שיגלוש למלחמת עדות רק ציינתי עובדה שיש חג לא מוכר. ותמיד כייף ללמוד חגים ודברים חדשים מה גם שזנ לטובת העם היהודי פשוט זה,נשמע לר יהודי. החג ושם מוזר
    אבל היי מי אמר שהכל צריך להשמע רגיל וזהה????

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה