איזה באסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאני לא צריכה לקנות כלום לפוסטי
    זה ממש מבאס אותי.
    היא אמורה להיוולד ב"ה חודש אחרי שאוריקי נולד (הוא יליד דצמבר) אז יש לי את כל ביגדי החורף שלו (שהם לרוב בצבע קרם, כחול, ירוק, אדום וכו') וכמובן את כל הבגדים הורודים של אמילי.
    הקיצר אין לי מחסור.
    וכמובן שאין לי עודף כסף לקנות לה מלתחה חדשה.
    מסכנונה, מעכשיו מוזנחת תלבש בגדים שהאחים שלה לבשו לפניה.

יש דברים כל כך חמודייייייייייים לתינוקות.
8 תגובות
עמוד 1
  • כן זה ממש מבאס....אבל לדעתי תקני לה משהו ליציאה מהבית חולים...לי גם אם יש אני לא עומדת בפיתוי וקונה....האמת יש לי 3 ילדים ו2 הבנים יצאו בעונות הפוכות לגמרי אז הרווחתי!!!
  • זה מה שקרה לי עם ליאם
    רז נולדה בנובמבר וליאם בסוף אוגוסט ככה שיש לי הכל!!! בצבעים וורודים כמובן

• תקני לה בגד חדש ליציאה מהבית חולים
    ככה תרגישי שהיא לא קופחה חחחחח

• הבעיה הכי חמורה היא שאין לי מקום בשידות
    הגוזלינה שלי אמילי קיבלה בגדים בירושה מהאחיינית שלי וגם מבת של בן דוד שלי (גם לה כמעט ולא קניתי כלום)
    ולגבי בגד יציאה, יש לי ממש ממש מתוק.
    אוברול מקטיפה בצבע קרם ממש חם ונעים.
    גם אוריקי וגם אמילי יצאו איתו מהבית חולים.
    חחחחח. אני ממש מרגישה אמא מזניחה.
  • את עדיין בטוח תקבלי מתנות בגדים חדשים מאנשים שלא יצליחו להתאפק למראה כל הדברים החמודים בחנויות (אהמ הסבתות אהמ)
    אז אל דאגה גם פוסטי תתפנק
  • אני בטוחה שמיליון אחוז שתקני לה משהוו
    וגם יביאו לך מתנות של בגדים
    אז יהיה לה משהו חדש בוודאותתתתת

• אז רק פיץ צריכה מלתחה חדשה???

• זה מעולה שיש לך כבר הכל!!
    אבל אם ממש בא לך תקני לה כמה דברים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה