אחרי מתח רב ..רק עכשיו הגיעו תוצאות הבדיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי הזרעה היום ה13, למרות כל הסימנים של הריון, בחילות בוקר, כאבי בטן, עייפות (שנבעו כנראה מהקורינון)
    הבטא יצאה 5>

הלב שלי שבור
    והחלטתי שזהו. די מיציתי.
    אסתפק בבני בכורי. למרות שכל כולי רוצה כבר שנתיים עוד אח /אחות שלא יגדל כבן יחיד וגם כי כל כך כמהה לתינוק/ת נוספ/ה אבל כנראה שכל הרמזים העבים מובילים לזה שלא ..
    אז מקווה בשבילכם שיגיע הריון תקין וארוך בקרוב..
    אני כל כך עצובה אין לתאר..
    איזו מתנת יום הולדת קיבלתי.. שיגעון.
5 תגובות
עמוד 1
  • חמודית!!! חיבוק ענק ענק!!!

אני חושבת בתור אחת שעוברת את הגהנום הזה שלא כדאי לך להתייאש...
    "תן לי את הכוח להיות שמחה ומאושר, תן לי את הכוח לעבור את הימים האלו..."
  • זה לא להתאייש זה פשוט להפסיק להלחם.
    להפסיק להיות עם בטן מנופחת, ראש לא מרוכז, להפסיק להיות עצבנית ..
    להתחיל לקבל את זה .. ולהתחיל לחיות גם בשביל עצמי.
    לא ללכת יותר לבית חולים לא לעשות יותר בדיקות ..
    קשה לי כל כך
    רציתי שדברים יהיו אחרת ..
    בא לי לעזוב הכל (בעבודה) וללכת הביתה .. אבל כל כך הרבה החסרתי בגלל כל הבדיקות שלא נעים לי
  • אצלי בדיוק אותם מחשבות והחלטות כל חודש , ברגע שאני מקבלת מחזור,
    אבל אחרי בכי ורחמים עצמיים אני אומרת לעצמי - אני חזקה ! אני יכולה ! עוד קצת ... אני לא
    אעשה את זה לבת שלי , שהיא תגדל לבד , כמוני - בת יחידה ! לא אעשה לה את זה כי לא אוותר על החלום ולא אשבר !!! פעם אני עשיתי את זה ואעשה עוד פעם ! רק לא להישבר וזה יבוא... אני עכשיו בהמתנה אחרי הזרעה מלפני 8 ימים ... ולא מרגישה שום סימן של הריון .. אז מה ?! גם אם לא , אני אשבר לכמה שעות ואז ארים את עצמי ואתחיל שוב ... כי אין בעולם אושר גדול יותר מזה !!! יש כאלה שמקבלים אותו על הדרך ויש כאלה שנלחמים ונחושים ומאמינים !!! אז תאמיני גם את !!!!

• צימררת אותי .. והנה שוב מתחיל לו פרץ של דמעות ..
    מאחלת לך שהפעם זה יהיה זה.. כל הכבוד לך על הכוחות והאנרגיה .
    עדיין לא קיבלתי וסת ואין את הסימנים שבאים כמה ימים לפני , הקרינון הבנתי שמעכב ווסת . וגם יכול להיות שבייצתי יום אחרי ההזרעה ..
    נתת לי חומר למחשבה..
    העניין שפעם הבאה אני אמורה לעבור לIVF
    אני מורידה את הכובע בפניכן שעוברות את זה .. מאחלת לכולנו לצאת בקרוב עם ידיים מלאות
  • אין מה לעשות , אם זאת הדרך צריך לעבור אותה ...
    אני כבר כמעת שנה עם הזרעות עם איקאקלומין והריון שהסתיים הגרידה באמצע ..
    והחודש אם לא יצליח אני מתחילה זריקות עם פיוריגון... אין מה לעשות
    ואני יודעת שאם אצטרך אז גם לIvf אני אלך בלי להסס לשניה !!! מה שלא שובר אותנו - רק מחזק ... ותאמיני לי אני גם מתחרפנת ולא מבינה מה קורה , במיוחד כשכולן סביבי בהריון כולל החברה הכי קרובה שגילתה שהיא בהריון בשבוע שעשיתי הפלה ... ואני יודעת שאני אתבאס ואבכה , אבל חודש חדש - נסיון חדש ... תאמיני וזה יקרה .. חייב לקרות ! במיוחד שכבר פעם הרית ויש לך ילד .. גוף שלך יודע לקלוט , פשות סבלנות , אמונה ואופטימיות ... וכולנו נגיע לשם !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה