שאלת גמילה................ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

מחיתולים ואולי סקר?!?

התחלנו לגמול את הגדול ( זה היום השני :) ..........
    זאת פעם שנייה והלוואי אחרונה שמנסים ( בחופש הגדול ניסינו וזה לא הלך )!!

אתמול היום הראשון - 5 פיספוסים 2 קקי בתחתונים....
    היום לבנתיים אין פיספוסים בכלל!! ( הוא בגן וממש עוזרים לי עם הנושא )

אתמול : כששאלו אותו אתה צריך לשירותים ענה לא ואחרי 5 ד פיספס ואם ענה כן לא תמיד היה.
    היום : כששאלו אותו אתה צריך לשירותים ענה כן או לא אם ענה כן אז באמת עשה ( כך הגננת אמרה שכמות ממש ) ואם ענה לא לא הרטיב בכלל!!!!

איך לדעתכן?
    ואיך אצלכן??? ספרו..................
    ולשאלת השאלות מתי מיוזמתו יבוא ויגיד שצריך לשירותים?!

5 תגובות
עמוד 1
  • אומנם היו פיספוסים
    אך היו גם הצלחות ?
    אם היו הצלחות והילד מודע ומרגיש כשהוא צריך
    תמשיכי לנסות וזה יעבוד בסופו של דבר
    לצפות לגמול תוך יומיים נראה לי קצת מוגזם
    אצלי לקח תהליך של שבועיים ובסוף זה הסתיים בהצלחה .
    שיהיה בהצלחה
  • ב"ה
    טל
    כנראה שלא קראת את כל ההודעה או לא הבנת.
    כתבתי כי היום לא היו פיספוסים בכלל וכשענה למטפלת כן ( שצריך לשירותים ) כששאלה באמת עשה כל הזמן וכשענה לא אז לא ברח לו................... לדעתי זו הצלחה לא? ברור לי שזאת תקופה.
    רק שאלתי איך עבר עליכן התהליך ,שיתוף שלכן....

• אני אספר לך איך אנחנו עשינו:
    ב 4 ימים הראשונים כל 30 דקות מיוזמתנו לקחנו אותו לשירותי "אוריקי מתוק בוא נלך לשירותים נראה האם יש לך פיפי או קקי".
    אח"כ הגדלתי את המרווחים שבהם אני יוזמת את ההליכה לשירותים אך שאלתי אותו כל חצי שעה האם יש לו.

כמובן שמחות וצהלות אם הוא מצליח, ואם הוא לא מצליח לא מדברים על זה וכמובן לא כועסת. רק מעודדת אותו לספר לי שברח לו "בוא נחליף לך מכנסיים שיהיה לך נעים, כי עם רטוב זה לא נעים"

תוצאות:
    פיפי, גמילה מהשנייה הראשונה (יום ולילה).
    קקי - מספר בודד של פספוסים.

חמסה חמסה חמסה.
    תוך שבוע וחצי הוא כבר יזם את ההליכה לשירותים.
  • קודם כל כל הכבוד !!!
    אצלי זה סיפור קצת שונה ... אני יזמתי את הגמילה כי אני לא מאמינה שצריכים לחכות עד שהילד מוכן וכו' (זו ההשקפת עולם שלי שזה אמור לבוא מההורה ולא מהילד )
    לכן התהליך שלי התחיל בגיל שנה ו7 ולקח כמה חודשים עד שאפשר היה להגיד שילד גמול , היו "פיספוסים" כמובן שהתקבלו בהבנה מוחלטת וברכה על כל יום ללא טיטול מגעיל ! שונאת חיתולים ! התחיל לבקש כבר אחרי חודש אני חושבת ... בגן זרמו איתו וקיבלתי לא מעט שקיות עם בגדים רטובים , בבית לא היה כמעט אף פעם במכנסיים , כי הייתי לגמרי קשובה אליו ולסימנים שלו .
  • אני כמו מאיה, יזמתי גמילה בגיל שנה ו 8. תוך שבועיים ילד היה גמול לגמרי גם ביום וגם בלילה
    יום הראשון היו המון פיספוסים, מיום ליום נהיה פחות ופחות. המלצה שלי, להזכיר לו כל כמה זמן, כי לפעמים ילדים עסוקים מאוד במשחק ושוכחים לגמרי מעניין הזה של פיפי עד שלא בורח להם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה