חלב אם - שאלה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאבתי חלב ויצא לי ממש כלום! זה שאב ואז ראיתי שכלום כבר לא יוצא!! מה אני עושה? להכפיל כמויות שתייה?

מציינת שיש לי לפעמים כאבים שאני מרגישה שצריך לשאוב ואני מתחילה ואז זה נגמר ואני מפסיקה.

מבואסת

8 תגובות
עמוד 1
  • את רוצה שיהיה חלב?
    תעשי עיסוי במים חמים
    תשתי הרבה
    וכשאת שואבת תלחצי על השד עוד יצא לך עוד חלב

• תודה!!

• אם את רוצה שיהיה חלב אז גם כשאת מרגישה כבר הקלה אז לשאוב עוד ! לשתות המון מים , לסחות את השד בזמן השאיבה , לעשות מקלחת חמה לפני (לא ישירות על החזה ,זה מרחיב את הצינוריות החלב) תנסי גם להיות רגועה וכמובן מאוד יעזור אולי לדמיין את התינוקי שלך או להריח את הריח שלו
  • כמו שאמרו לך, לשתות הרבה ולעשות מקלחת חמה לפני השאיבה.
    אבל הכי חשוב, להיות רגועה! אל תסתכלי בחוסר סבלנות על הטיפות שמטפטפות לבקבוק! תשבי ברוגע, תראי טלוויזיה, תקראי ספר... לפעמים אני ממש מתנתקת בראש משאיבה, ואז אופ, בקבוק כבר מלא וכשאני חסרת סבלנות ולחוצה, כלום לא יוצא
  • כל מה שהבנות אמרו
    ולפעמים זה קשור גם לאופן שבה המשאבה יושבת על הציצ ... אני הייתי שמה אותה עם לחץ כלפי מטה .. על העטרה התחתונה .. והיה יוצא לי הרבה יותר ...

• אם את רוצה להגביר יצור, את יכולה לנסות לקחת כדורי חילבה

• אומנם יש כדורים להגברה וצריך להקפיד על ת**** נכונה שתיה רצוי לוודא שהקונוס של השאיבה מתאים לך אני החלפתי לגודל שונה מהסטנדרט ואף על פי כול האמור ועם משאבה חשמלית וניסיון עם ידנית מעולם לא הצלחתי לשאוב מעבר ל30 ולא משנה מה עשיתי ועד כמה רגועה ניסתי להיות ובכל זאת אני עדיין מניקה על אף ההתחלה הקשה והילדה בת שנה וקצת.. וכול תק' ההנקה הבלעדית בלי תוספות היא עלתה יפה במשקל5 בהצלחה
  • כדי להגדיל את הכמות את צריכה להמשיך לשאוב גם אחרי שאת מרגישה הקלה בגודש, ככה הגוף יבין שיש דרישה ליותר חלב וייצר בהתאם
    בנוסף כמובן כמו שנאמר מעליי - עיסויים, שתיה מרובה ות**** נכונה ולי האמת היה עוזר גם שוקולד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה