אמצעי מניעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה אני היתי עם גלולות במשך חמש שנים ,לאחר שהתחתנתי עם בעלי[13.2.2011] הפסקתי גלולות ואז המחזור לא הגיע רק אחרי שלושה -ארבעה חודשים הוא הגיע ונאמר שיש לי שחלות פולצטיות..ויהיה לי קושי להכנס להיריון ובלה בלה..ב"ה נקלטתי טבעי ועוד בהפתעה אחרי 4 חודשים שבהם המחזור הסתדרר כי לא לקחתי גלולות ועשיתי דיקור סיני אצל אמא שלי.
    ילדתי את אגם ב11.7.2012 ומאז אני ללא אמצעי מניעה ואני כרגע לא רוצה להכנס להיריון ו[לפחות בשנה הקרובה]מצד שני לא רוצה עוד פעם לעבור את הסרט הזה ברגע שאני כן ארצה היריון..(כרגע אנחנו עם קונדומים שאותם מורידים באמצע וגמירה בחוץ שזה ממש לא נראה לי ריאלי ואמין]
    לכן רציתי לדעת האם אתן מכירות או משתמשות באמצעי מניעה שהוא מכיל מעט הורמונים בגוף?
    ולגבי התקן? ממולץ לעשות וזהו? אני ממש מפחדת מזה..
    ועוד משהו פנה אלי בחור בטלפון ואמר שיש דבר שנקרא מחשבון ביוץ שאני מודדת חום כל יום ובמחשבון מופיעים לי הימים מתי אני מבייצת ואסור לשכב[אדום] ומתי אינני מבייצת והם הימים שניתן לשכב[ירוק] והוא טוען שזאת דרך מעולה ואמינה להימנע מהיריון בלי להכניס כמיקלים. ,אמין!?!?שמעתן?http://www.britek.co.il/ladycomp.html -זה המחשבון..אגב עולה 2500
    תודה רבה לעונות וגם למקפיצות:)

15 תגובות
עמוד 1
  • תראי ... אני שנים כבר ללא גלולות ושונאת אותם , אבל בעיניי 2500 ש" על מדחום ודף ?!??? למה? אין לך מדחום בבית? ויש אפילקציה מעולה בטלפון של מחשבון מחזור הוסת ( TRACKER PERIOD ) רק שהבעיה כאן היא קצת אחרת ... החום שלך יעלה בביוץ עצמו וישאר גבוהה כל התקופה עד המחזור ומה עם הימים שלפני? יש לך 3 ימים לפחות לפני שאת יכולה להקלט כי הזרע נשאר בגוף כמה ימים , וגם זה שאת עם שחלות פוליציסטיות קצת משבש את העניין גם .... בקיצר ... בעיה

מאיה.
  • תודה מאמי אני מסכימה איתך במאה אחוז..לגבי המחשבון אני גם חושבת שהמחיר מאוד יקר אבל הוא אמר שהוא מזהה את כל שבעת הימים.
    ומה את ממליצה לעשות? כל כך לא בא לי לשוב לגלולות:( נראה לי נתרגל לקונדום עד הסוף ודי אה

• אני ממש סבלתי מגלולות!!! פשוט זוועה בעיניי (היו לי תופעות לוואי של דיכאון , דימומים , חוסר חשק, כאבי ראש והחלפתי מליון סוגים ) קונדום זה לא כזה נורא . מי שסובל בעיקר זה הגבר ,אך אם את לא רוצה גלולות אז זה פיתרון לא נורא ... בלי כל מיני הורמונים וגופים זרים בגוף שלך
  • זאת בידיוק הבעיה^^ שלבעלולי מציק וסובל.. הוא ממש שונא את זה.
    שלא נדבר על התופעות לוואי שהזבל עשה לי כאבי ראש מטורפים,חוסר חשק להכל,וציצי עצום ומנופח וגם בטן מנופחת.. אבל באמת שהדבר בגללו שאני לא רוצה לחזור זה השחלות.. ב"ה אחרי הלידה המחזור שלי מגיע כל חודש וחצי ,40 יום לאט לאט הוא מסתדרר ממה שהיה.. וגם שהיתי בהיריון הרבה רופאים אמרו לי שהשחלות נבעו מהגלולות

• יש כל כך הרבה דברים לא טובים בגלולות ... אני ממש נגד . כמו למשל שליחת קרישים פתאום ככה באמצע החיים , טריגליצרידים גבוהים , אפילו דלקת בלבלב , ושד יודע מה עוד חוץ מכל הבעיות פריון (שכביכול לא הוכחו מחקרית ,כן בטח מי מימן את המחקרים ) גם שחלות פוליציסטיות, גם לי אמרו בזמנו שיש לי ציסטה בשלחה כשלקחתי גלולו , ברגע שהפסקתי אחרי זמן מה לא היה זכר לציסטות , ואני כבר 7 שנים ללא גלולות
  • אני אישית לא עשיתי, אבל שמעתי שהתקן מעולה.

• אני לא מבינה גדולה בנושא, אבל מה שידוע לי שמניעה ע"י מדבקות, זה הורמון דרך העור ולא דרך הדם כמו הגלולות.
    כך לפחות הרופאה שלי הסבירה ואמרה שהיא ממליצה על זה בהרבה יותר מאשר גלולות... אני כבר קרוב לארבעה חודשים מדביקה ומאוד מרוצה (בלי עין הרע חח)

• מימילנד
    וזה לא הרבה הורמונים? תופעות לוואי?
    ושירה-מה שמעת על ההתקן?
    תודה רבה לכל העונות

• אני לא יכולה לענות לך בשם כולן, אומר על עצמי, שזה ממש משפיע עלי בצורה חיובית.
    אין דימומים (אוי ואבוי אם היו דימומים, אני שומרת טהרה), אין כאבי ראש, השמנה, שינויים במצבי רוח.
    תתייעצי עם הרופאה שלך...

• אני בשוק
  • LenyH -אני לא יודעת להגיד אם גלולות גרמו לבעיה הזאת או לא אבל מה שבטוח לעשות יותר טוב הם לא עשו..
    אני ממש מתוסכלת.. אני באמת לא מעוניינת בתינוק נוסף כרגע,אני רוצה להעניק את כל צומת הלב לאגמי שלי ומצד שני,שאני ארצה היריון נוס, בעז"ה[ולא רחוק היום,שנה,שנה וחצי] אז אני לא רוצה שוב להגיע לתסכול הזה.
    לי היה מחזור על שלושה-ארבעה חודשים רק ממש חודשים לפני הכניסה להיריון הוא יסתדר ונקלטתי טבעי ועוד בהפתעה.
    אחרי הלידה קיבלתי אחרי חודש וחצי וגם עכשיו הוא הופיע אחרי חודש וחצי..ואני יודעת שאם אני אמשיך בקצב הזה הוא יסתדרר וגם לפחות ככה אני אדע באמת מה קורי בגופי.
    ולגבי המדבקות אברר אבל שוב הורמונים בע..|=
    ומה זה בידיוק קונדום נשי?איפה אפשא לברר?

• זה קישור שמצאתי לא נשמע סקסי
  • אני עם התקן מירנה אבל זה התקן הורמונלי
    אבל אם אני לא טועה הרופאים שמים התקן רק אחרי הילד השני
    בכל אופן אם את מתכננת לא עוד הרבה שנים ילד התקן זה לא מומלץ

• לגבי המחשבון- אני משתמשת בזה.בנתיים לא איכזב אבל..נחיה ונראה.
    אם זה לא מתאים לך את יכולה התקן מירנה, יש בו מעט הורמונים יחסית..
  • לגבי ההתקן-זה מעל ילד אחד את בטוחה? גם שמעתי שיש התקן ללא הורמונים.
    לגבי הקונדום-נכנסתי אתמול לקישור לא נשמע יפה אבל אם זה פתרום שווה לבדוק תודה
    ולגבי המחשבון-את קנית אותו משם? בכמה? תספרי קצת עליו..

תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה